ACİL MİNECRFAT SERVER !!!!

newbikey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yardım edin minecrfat server kurmaya çalışıyorum modlu her şey tamam kaç defa izledim videoları felan. Mods klasörüne gerekli yerlere attım ama serveri açıyorum. Modu deniyorum hepsinde aynı şey oluyor sağ tıklayınca kayboluyor serverem modun yüklenmedigini düşünüyorum bi bilginiz varmı ? çok acil yardım[DOUBLEPOST=1399643954,1399643520][/DOUBLEPOST]up

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet modlar yüklenmemiş. İlk önce minecraft.net'ten server.jar'ı indir jar olacak exe degil sonra forge installerdan install server de ve klasörü bul sonra bekle. minecraftforge bilmemne adlı bir şey gelir onu aç ve mods adlı klasör gelir modları yükle tabi sv kapatınca sonra aç ve her şey yüklenmiş olur. Sorun olursa fotoğraf koy bakarım.

newbikey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet modlar yüklenmemiş. İlk önce minecraft.net'ten server.jar'ı indir jar olacak exe degil sonra forge installerdan install server de ve klasörü bul sonra bekle. minecraftforge bilmemne adlı bir şey gelir onu aç ve mods adlı klasör gelir modları yükle tabi sv kapatınca sonra aç ve her şey yüklenmiş olur. Sorun olursa fotoğraf koy bakarım.
Yo onlar çoktan bitti bende modlar yüklü kendim girince bi sorun yok fakat servere girince problem var sağ tıklayınca hepsi kayboluyor ama single playerde öyle değil.

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte zaten sorun o o demek oluyor ki modlar yüklenmemiş. Yada sen serveri modsuz bir şekilde açıyorsun. Anlatımımı iyi dinle tane tane yap olur çünkü bende bir aralar çok uğraştım.

newbikey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İşte zaten sorun o o demek oluyor ki modlar yüklenmemiş. Yada sen serveri modsuz bir şekilde açıyorsun. Anlatımımı iyi dinle tane tane yap olur çünkü bende bir aralar çok uğraştım.
Kardeş sağolda kendime modlar yüklü bizzat tek başıma açtım öyle single yüklü işte dedign gibi serverde yok sorun oki servere nasıl yükleceyecem herşeyi yaptım aslında aynı videodakiler gibi minecraft forge servere yükledim server modsunada attım tane tane resmen 5 gündür uğraşıyorum gece gündüz deli etti yemin ediyorum sen biliyormusun yapmayı acaba ?

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teamwiever yüklüyse skype'den adını ve şifreni yolla hallederim.
Edit: Bekle ben sana kurayım ve vereyim.