Player's balance'nin kullanım amacı jackpot sistemi yapmıştım bu yüzden kullandım.elsenin işlevi yanlış yerde kullanılmış olabilir player's balanceyide ne amaçla kullandın onuda yazarsan yardımcı oluruz
Sana cok mantıklı bir şey söleyimi dostum .sk yapmazsan zaten skript calışmz skript yok gibi görünür skript işlevinde calışıyor.jackpot.sk dosyası tam .sk olmamışsa ondan kaynaklanabilir.
yok .png'yi .sk yapmış olamazmısın aynı hata bende olduSana cok mantıklı bir şey söleyimi dostum .sk yapmazsan zaten skript calışmz skript yok gibi görünür skript işlevinde calışıyor.
Sorunu cözdüm factionsu silince hata vermedi factionsun en son sürümünü indirip kuracağım%90 Vault ile ilgili bir sorun. Vault yoksa yüklemelisin (varsa son sürümünü yükle) ve hangi para pluginini kullanıyorsan onunda son sürümünü yükle.
Oda olabilir. Son sürüm olsada MassiveCore ve Factions varken Skriptin çoğu kodu bozuluyordu bendede, Skript 2.2 yükleyince düzeliyor.Sorunu cözdüm factionsu silince hata vermedi factionsun en son sürümünü indirip kuracağım