Acil Sorun

TuranOncu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Benim RPG Server için rütbelerin yerine meslek alan kişilerin mesleklerinin yazmasını istiyorum bunu nasıl yapacağım ?

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Bilen arkadaslar ilgilenecektir (2 - 3 gün arasi sürebilir 5 ila 7 arasi da degisebilir) cevap vermeleri, bilenler zaten hemen cevap verecektir.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu dağıtmayın diyecekken, konu yerinin yanlış olduğunu gördü*
Cevap: Meslek Plugini'ni editleyebilirsin sanırım. Sadece tag kısımlarını bırak, o kısmı da editle.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
VIP'lere öyle bir dezavantaj eklerlerse kim neden VIP alsın ki? Az önce mesajın 514'tü şimdi ise 515 oldu artıyor yani kısaca arkadaşınki gibi. Ayrıca ben sadece "VIP le ne alakası var?" diye sordum. Çok şey bildiğimi söylediğimi hatırlamıyorum? Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Yavaş artıyor.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet gerçekten yavaş. Şimdi de 516 oldu. Nerenizden sallıyorsunuz merak ettim
VIP üye olan bizlerden daha iyi biliyorsun sanırım bu yükseltmeyi.
Mesajların artmadığı zamanlar oluyor.
Bir sussanda bilip bilmeden konuşmasan :(
Tabii yaşının gereği çoğunluk böyledir zaten.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
VIP'lere öyle bir dezavantaj eklerlerse kim neden VIP alsın ki? Az önce mesajın 514'tü şimdi ise 515 oldu artıyor yani kısaca arkadaşınki gibi. Ayrıca ben sadece "VIP le ne alakası var?" diye sordum. Çok şey bildiğimi söylediğimi hatırlamıyorum? Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Mesajlar bazı kategorilerde artmıyor çünkü. O normal üyelerde de var. VIP'lerin mesaj sayısının yavaş arttığını söyleyen bi yönetici var mı? Ya da bir kanıtın? Şu anda 517 oldu mesajın bu arada :)
VIP'lerin mesaj kasma gibi bir durumu olmamasıyla ne alakası var "VIP'lerin tag yapınca mesajlarının artmaması" nın?
Güldürdün :D :yıkıl: