Mesaj Kasmana gerek yok...Bilen arkadaslar ilgilenecektir (2 - 3 gün arasi sürebilir 5 ila 7 arasi da degisebilir) cevap vermeleri, bilenler zaten hemen cevap verecektir.
Mesaj Kasmana gerek yok...
Vip olunca mesaj kasamıyorsun BAY ÇOK BİLMİŞ.VIP'likle ne alakası var ? Adam doğru söylemiş bence..
Sen nasil dogru bir adam ciktin lan.Vip olunca mesaj kasamıyorsun BAY ÇOK BİLMİŞ.
Vip olunca mesaj gelme sayısı azalıyor."Mesaj kasamamak" derken neyi kastettiğini söyler misin? Ayrıca "Çok bilmiş" ?
Yavaş artıyor.VIP'lere öyle bir dezavantaj eklerlerse kim neden VIP alsın ki? Az önce mesajın 514'tü şimdi ise 515 oldu artıyor yani kısaca arkadaşınki gibi. Ayrıca ben sadece "VIP le ne alakası var?" diye sordum. Çok şey bildiğimi söylediğimi hatırlamıyorum? Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
VIP üye olan bizlerden daha iyi biliyorsun sanırım bu yükseltmeyi.Evet gerçekten yavaş. Şimdi de 516 oldu. Nerenizden sallıyorsunuz merak ettim
Skript yazdıktan sonra o sorun düzelecekmi ?Skript yaz.
Dalga geçiyor. Cevabı verdim sanıyorum:Skript yazdıktan sonra o sorun düzelecekmi ?
Konuyu dağıtmayın diyecekken, konu yerinin yanlış olduğunu gördü*
Cevap: Meslek Plugini'ni editleyebilirsin sanırım. Sadece tag kısımlarını bırak, o kısmı da editle.
https://forum.gamer.com.tr/uye/mhawthor.10390518/?page=2 Profilime gir tekno 51 i etiketlediğim mesaja bak çok bilmiş kardeşim.Mesajlar bazı kategorilerde artmıyor çünkü. O normal üyelerde de var. VIP'lerin mesaj sayısının yavaş arttığını söyleyen bi yönetici var mı? Ya da bir kanıtın? Şu anda 517 oldu mesajın bu arada![]()
VIP'lere öyle bir dezavantaj eklerlerse kim neden VIP alsın ki? Az önce mesajın 514'tü şimdi ise 515 oldu artıyor yani kısaca arkadaşınki gibi. Ayrıca ben sadece "VIP le ne alakası var?" diye sordum. Çok şey bildiğimi söylediğimi hatırlamıyorum? Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Mesajlar bazı kategorilerde artmıyor çünkü. O normal üyelerde de var. VIP'lerin mesaj sayısının yavaş arttığını söyleyen bi yönetici var mı? Ya da bir kanıtın? Şu anda 517 oldu mesajın bu arada![]()
GüldürdünVIP'lerin mesaj kasma gibi bir durumu olmamasıyla ne alakası var "VIP'lerin tag yapınca mesajlarının artmaması" nın?