Acil yardım Beyler

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler internetimde sorun var huawei marka modemim var ama asıl sorduğum bunu nasıl çözerim
ne yapsam yapayım Wifi leri görüntülüyemiyorum
Masaüstü bilgisayar bu arada

#ifademesajınıyanlışanlayanöl!

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Laptop ise wifi açma kapama tuşu olabilir. Onu bul.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bağlantıyı kontrol et olmadı modeminde Ethernet ışığı yanıyormu fln bak

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benim bilgisayarda wifi yok onun için kablo ile bağlanması şart. Resimde kablo ile bağlanıyorsun gibi gözüktü bana. Bir kaç aygıt birden internete bağlanmış ise ip alınırken birbirine karışmış olabilir. Tek bir önerim var; tüm aygıtları sıra ile modeme bağla. Başka bir çözüm bilmiyorum. Ha bu arada "ağ bağlantıları" açıp orda görüken internetin devre dışı kalmış olabilir, bir bak derim.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarda wifi yok onun için kablo ile bağlanması şart. Resimde kablo ile bağlanıyorsun gibi gözüktü bana. Bir kaç aygıt birden internete bağlanmış ise ip alınırken birbirine karışmış olabilir. Tek bir önerim var; tüm aygıtları sıra ile modeme bağla. Başka bir çözüm bilmiyorum. Ha bu arada "ağ bağlantıları" açıp orda görüken internetin devre dışı kalmış olabilir, bir bak derim.
Teşekkür ederim işe yaradı

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
2. Dediğin olmuş ama nasıl düzelteceğim işte

Ha bu arada "ağ bağlantıları" açıp orda görüken internetin devre dışı kalmış olabilir, bir bak derim.
Sanırsam bu 2. dediğim oluyor s:

Devre dışı kalan şeye sağ tıklayıp etkinleştir de.[DOUBLEPOST=1414583287,1414583237][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim işe yaradı

Yardım edebildiysem ne mutlu bana ^_^