Acil Yardım Depresyona Gircem Yoksa

asasdasf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün premium aldım 20-30 dakka önce multiplayer serverlara giriyordu (İtsJerryAndHarry,Hypixel,Mineplex) Gibi fakat şimdi girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum:

''Failed To Connect To The Server
Error Occurred While Contacting Login Servers, Are They Down? ''

Arkadaşlar Yardım Acil Lütfen Please Deliricem Yalvarırım Yardım Edin Depresyona Girdim Lütfen :( :( :'( :( :olgun::o:VV:
Arkadaşlar Düzeldi Şimdi Yardımlarınız İçin Thx <3 :)

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bu hata Beleşe verilen preminium hesaplarda çıkıyor genelde şöyle bir çözümü var mc kapat hesaptan çık e-mail falan herşeyi baştan yaz gir 5 6 kez yap girer :S olmadi modem resle[DOUBLEPOST=1437943584,1437943552][/DOUBLEPOST]hesaptanta çıkış yap yoksa olmaz

asasdasf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bu hata Beleşe verilen preminium hesaplarda çıkıyor genelde şöyle bir çözümü var mc kapat hesaptan çık e-mail falan herşeyi baştan yaz gir 5 6 kez yap girer :S olmadi modem resle[DOUBLEPOST=1437943584,1437943552][/DOUBLEPOST]hesaptanta çıkış yap yoksa olmaz
Beleşe verilen derken ! Minecraft.netten aldım şakamı bu orasıda dolandırdıysa dahada bir şey bilmiyorum[DOUBLEPOST=1437943916][/DOUBLEPOST]Tamam Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler Delirmedim Delirmeyeceğim :) ! Kendi Kendine Şimdi Tekrar Giriyor Artık Ne Olduysa ? Neyse Tekrar Yardımlarınız İçin Thx :)

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beleşe verilen derken ! Minecraft.netten aldım şakamı bu orasıda dolandırdıysa dahada bir şey bilmiyorum[DOUBLEPOST=1437943916][/DOUBLEPOST]Tamam Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler Delirmedim Delirmeyeceğim :) ! Kendi Kendine Şimdi Tekrar Giriyor Artık Ne Olduysa ? Neyse Tekrar Yardımlarınız İçin Thx :)
öd

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşada bu hatayı veriyordu .minecraft dosyasını sildi düzeldi bir daha aynı hatayla karşılaşırsan birde bunu deniyebilirsin.

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu şey bendede olmuştu. MCSG'ye giremiyordum. Ama neden olduğunu anladım;
O serverler şuanda Maintance içinde. Yorumumu okuyanlar için teşekkür ederim. XD