Dincerenes
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
beyler bişe inderemiyorum sunucudan bilgii alınrken hata oluştu diyip DF-DLA-15 diyor hata kodu olarak bluesacksde ama
bu konuyu kaldırıyorumLütfen aynı konuyu iki kere açma (https://forum.gamer.com.tr/konu/aci...15-hatasinin-coezuemuenue-bilen-iceri.343879/)
dikkat edersen RH-01 DEĞİL HATA DF-DLA-15Bu hata Google’ın Sunucudan Anlık Veri Alamadığında Sana Bilgiyi Bu Şekilde İletiyor Ve Sanırım Sendeki Hata Bu ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çözümleri İse Böyle Sıralanıyor
''Alıntı''
ÇÖZÜM
Cihazımın ayarlar sekmesine geliyoruz. >> Ardından hesaplara geliyoruz.>> mevcut olan Google hesabımızın dışında bir hesap daha ekleyerek kaydediyoruz.Sorun bu şekilde çözülüyor.Bu hata kullanıcıdan kaynaklı bir hatadır.2 tane kullanıcı eklememiz sorunu çözecektir.
Düzelttim.dikkat edersen RH-01 DEĞİL HATA DF-DLA-15
yalnız benim sorunum bu hatada değil anlamıon herhalde o köşeli parantezlerin içinde DF-DLA-15 hatası yazıoDüzeltiyorum.
Birde Bunlara Bakyalnız benim sorunum bu hatada değil anlamıon herhalde o köşeli parantezlerin içinde DF-DLA-15 hatası yazıo
işte güncelleştirmeleri kadlır çıkmıyor orda çok sorun oluo o seçenek çıkmıoBirde Bunlara Bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hatanın Çözümü Tamda Dediğim Gibi Birşeyleri Eksik Yapıyor Olabilirsin.
bluestacks sildim yeniden kurcam bakalım düzelcekmiBirde Bunlara Bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hatanın Çözümü Tamda Dediğim Gibi Birşeyleri Eksik Yapıyor Olabilirsin.