Acil Yardım ! Lütfen İçeri !!! ->>

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar N^trado Adlı Markadan Aldıgım Swye Aynanda Panelden Restart Ve Oyundan ./Stop çektim .. Şuanda İse Servere Girmiyor. ! Can't Connet To The Server Hatasını Veriyor.. Ama Panelde Server BAŞLATILDI Olarak Gözüküyor. ! Lütfen Acil Yardım :(

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Nitrado panelinden Sunucuyu Durdur düğmesine tıkla. Yukarıda durduruldu yazınca Sunucuyu Başlat'a tıkla.

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptım Maalesef Yine Olmuyor.. :([DOUBLEPOST=1415802489,1415802457][/DOUBLEPOST]Ayrıca Restart Atmaya Çalıstıgımda Donuyor Restart Da Atmıyor.[DOUBLEPOST=1415802565][/DOUBLEPOST]Ve Ayrıca Nitrado.Net / Serverlerım -> Kişi Sayısı Vb.. Gözükmüyor.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Türkçe dil desteği varken İngilizce olarakmı diye soruyosun ne diyeyim ki :D

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Ticket im Kardeşim Nerden Bileyim :) Eskiden İngilizce İdi :)[DOUBLEPOST=1415803127,1415802824][/DOUBLEPOST]Ticket A Tahmini Ne Zaman Cevap Gelir ?

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Panel ayarlarından oyunun cracklılara açık olup olmadığına bak , yada server Dosya tarayıcısına gir server.properties dosyasının içine girerek online mod: false yap

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dostum tamam herşeyi geçtimde niye hem panelden hemde sunucudan atıyosunki? Bu durumda Nitrado.Net'inde çok yapacağı bir şey yok gibi