[ACİL] Yardım lütfen!

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben internetimi apartmandan alıyorum.Yani ortak bir sürü kullanıcı ile paylaşmaktayım internetimi. Bundan dolayı bir sürü kişi ben yerel ağda oyunu paylaşınca oynuma akın ediyorlar.

Bende arkadaşlarımla hamachiden oynamak istiyorum ve oynuyorum da . Fakat onların girmesini engellemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin. Teşekkürler...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben internetimi apartmandan alıyorum.Yani ortak bir sürü kullanıcı ile paylaşmaktayım internetimi. Bundan dolayı bir sürü kişi ben yerel ağda oyunu paylaşınca oynuma akın ediyorlar.

Bende arkadaşlarımla hamachiden oynamak istiyorum ve oynuyorum da . Fakat onların girmesini engellemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin. Teşekkürler...
Servere whitelist koyabilirsin. Veya max oyuncu sayısını 2 yaparsın hemen arkadaşınla girersin onlar giremez.

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Todeskeks arkadaşımızın dediği gibi white list açıp onların girmesini engelleyebilirsin :)

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama benim demek istediğim yerel ağdan paylaşıp hamachi ile port numarasını arkadaşıma vermek. Yani bukkit veya normal minecraft serveri değil. Hamachi ile yerel ağdan paylaşılan dünya oynanabiliyor. tabii ki port numarasını arkadaşıma verirsem.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ama benim demek istediğim yerel ağdan paylaşıp hamachi ile port numarasını arkadaşıma vermek. Yani bukkit veya normal minecraft serveri değil. Hamachi ile yerel ağdan paylaşılan dünya oynanabiliyor. tabii ki port numarasını arkadaşıma verirsem.

"Hamachi server" diye bir sunucu türü yoktur. Suncuu türleri iki tanedir: Bukkit ve Normal dediğiniz sunuculardır. Bunalrı iki yollla yayınlayabilirisniz: 1.Port açarak kendi bilgisayrınız üzerinden yayılarsınız 2. Bir aracı kullanırsınız. Aracıların sayısı çoktur. Bunların ilk ikisi: 1.No-ip 2. Hamachi. Kısaca Hamachi server yoktur.

Diğerlerinin girmesini engellemenin en kısa yolu zaten söylenmiş bir daha söylemenin gerekliliği yok.

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Hamachi server" diye bir sunucu türü yoktur. Suncuu türleri iki tanedir: Bukkit ve Normal dediğiniz sunuculardır. Bunalrı iki yollla yayınlayabilirisniz: 1.Port açarak kendi bilgisayrınız üzerinden yayılarsınız 2. Bir aracı kullanırsınız. Aracıların sayısı çoktur. Bunların ilk ikisi: 1.No-ip 2. Hamachi. Kısaca Hamachi server yoktur.

Diğerlerinin girmesini engellemenin en kısa yolu zaten söylenmiş bir daha söylemenin gerekliliği yok.

Sanırım yanlış anlaşıldım... Ben orada hamachi serveri derken hamachi aracılığı (ip si) ile açtığım server demek istedim.Yani hamachi server diye bir şey demek istememiştim aslında.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

no-ip bir araç değil ki sadece ip yönlendirmesi yapar

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
yerel ağda paylaşmadan aç

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorununa en sağlıklı çözüm whitelist gibi görünüyor white list kullanmayı bilmiyorsan profilime bir mesaj bırakabilirsin.