ACİL YARDIM!!! MİNECRAFT AÇILMIYOR!!!

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acilen yardımmm MineCraft açılmıyor sabahleyin Java 7 Update 55 yüklüyordu yükledi yüklerken Java 6 yıda sildi şimdi Java 6 yı geri yükledim ama MC gene açılmıyor şimdi sildim tekrar yükleyim diye gene açmadı MCsiz kaldım :( format atsam düzelir mi bide launcher istiycem sizden bi atarsanız sevinirim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Java 6 ya aslında ihtiyacınız yok. 32 bit (Eğer 64 bit işletim sisteminiz varsa hem 32 bit java hemde 64 bit java yüklemelisiniz.) java yeterli olmalı. Ama tam oalrak bir şey diyebilmek için aldığınız hatayı görmemiz gerek.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sistemim 32 bit java 6 ve 7 yi en baştan birdaha yükledim sorunum şu kaç kere tıklarsam tıklayım minecraft açılmıyor 1 kerede tıklasam aynı 1000 kerede tıklasam aynı sonuç değişmiyor oyun açılmıyor sabah açılıyordu akşam eve geldim arkadaşlarımla oynayacaktım açılmadı ama bide farklı çalıştırdan açmayı dendiğim zaman şöyle bir şey gelir ekranıma

Java Virtual Machine Launcher

Error: Unable to access Jarfile C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\MagicLauncher_1.2.5.exe
...\Minecraft Launcher.exe
...\Minecraft_1_.exe
...\...

böyle hiçbir launcherdan açamıyordum arkadaşların launcherlarını alıp girmeyi enedim olmadı sildim geri yükleyemedim bile :([DOUBLEPOST=1398371732,1398371418][/DOUBLEPOST]birde bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>ortam değişkenleri'nden _JAVA_OPTIONS -Xmx512M yapın demeyin onu zaten yaptım bu hâldeyken çalışmıyor
bilgisayara format attırsam düzelir mi