Acil yardım minecraft çok kasıyor!

Loretta

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum daha önceden açıldı bu konu ama kimsenin sorunu arkadaşımınkiyle aynı değil. Bende kasma sorunu yok ama ben bu konuyu arkadaşım için açıyorum. ilk önce pc özelliklerini vericem;
1 gb ram
1.60 hz intel r atom işlemci
32 bit işletim sistemi
1 gb ekran kartı
ekran kartı güncel, optifine kurulu ve BÜTÜN ayarlar olabildiğinin en altında, java'ya, oyuna ram veriyoruz, öncelik atıyoruz, arkada hiçbir şey çalıştırmıyoruz ama yine de kasıyor, texture pack desen o da yok, anlamadık valla neden, internetlede alakasız, fiber internetleri var. lütfen tam okumadan yazmayın alta bu arada. en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum çünkü çok acil!
[DOUBLEPOST=1398451547,1398451493][/DOUBLEPOST]
ayrıca yazmayı unutmuşum windows 7 home basic sp1

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
islemcin içler acisi 1gb ram bence yetersiz 1gb ekran karti ayarlari kismadiktan sora kasmalar olmasi normal gerisini sen düsün :)

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum sistem gereksinimleri cidden kötü, lütfen alınmayın ama oynadığınıza bile dua etmelisin bence.

Syndra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İçerik JusticeWhip tarafından kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc grafik kartı istemiyo ram istiyo. 1gb ramle minecraft oynayamazsın. Ramini yükselt.

KaanBrl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş kusura bakma ama senin bilgisayar bildiğin çöp. Haftalık mı günlük mü artık ne alıyorsan ailenden at kenara üç - beş birşeyde yaz gelince oynarsın en azından. Haydi kolay gelsin.

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RAM kapasitesini 1G'den en yüksek üst limitine kadar yükselt. Şu anki işletim sisteminin maksimum RAM kapasitesini bilemem.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
herkes ram diyor ama kimse islemciyi görmüyor senin yeni bir bilgisayar alman sartB)