ACİL YARDIM!!! Minecraft Serverde Oynarken Serverden Atıyor!

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar minecraft'ta giriyorum. survival games ile ilgili 3 servere de giriyorum biraz oynuyorum. Daha sonra serverden atıyor beni. Resimde gördüğünüz bir hata çıkıyor. Lütfen yardım edin. Video çekecem. Bir türlü çekemiyorum.

http://hizliresimyukle.com/image/MQFZ

Son düzenleme:

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Netinden kaynaklandığını düşünüyorum. Arka planda oyun oynarken torrent vb indirmeler yapma. Arka planda çalışan çoğu uygulamanın ayarlarına girip windows başlangıcında çalıştır seçeneklerini kapat. Sonra o programları elle kapat. Halen olmuyorsa girdiğin serverlar otomatik olarak bağlantını kesiyorlar. Yada serverların lag sorunlarından dolayı oynanmıyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
%97 netin koptuğundan dolayı. wireless kullanıyor isen kablolu bağlanmayı dene

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
%97 netin koptuğundan dolayı. wireless kullanıyor isen kablolu bağlanmayı dene
Zaten kablolu kullanıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Sorun internetimde büyük ihtimalle.

Netinden kaynaklandığını düşünüyorum. Arka planda oyun oynarken torrent vb indirmeler yapma. Arka planda çalışan çoğu uygulamanın ayarlarına girip windows başlangıcında çalıştır seçeneklerini kapat. Sonra o programları elle kapat. Halen olmuyorsa girdiğin serverlar otomatik olarak bağlantını kesiyorlar. Yada serverların lag sorunlarından dolayı oynanmıyor.
Sanırım haklısın galiba internetimde sorun var gibi duruyor. Önceden skype'te arkadaşıma fotoğraf attığımda hemen atıyordu. Şimdi denedim atmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
ttnet müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin ciddi manada tam bilgi veriyolar mesela geçen aradım 3-4 otosesli mesaj sonra akk aştın diyip kapadılar :S

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Modeminin arayüz sayfasına girip modemine bağlanan yok mu kontrol edebilirsin. ttnet için 192.168.1.1 yazıcaktın galiba arama çubuğuna. Admin id ttnet normal şifre olarak gelir. 2'ci olarak önceki yazdıklarımda belirttim arka planda çalışan uygulamalar. Çoğu uygulamanın sıkıntısı otomatik başlat kendini güncelle zart zurt açık olan uygulamaların ayarlarından otomatik açılmasını kapat. Elle neti kullanan uygulamları kapat. Eğer anlamıyorum diyorsan bana alpemix id şifre at bilgisayarına bakıyım. CCleaner indirip boş alanı temizle hariç hepsini temizle. İnternet önbelleği temizlenince net hızlanabiliyor.
http://blog.natro.com/dns-onbellegi-temizleme/

Son düzenleme:

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modeme reset at Düzelir Diye Tahmin Ediyorum bide başka bi sunucu dene

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modeminin arayüz sayfasına girip modemine bağlanan yok mu kontrol edebilirsin. ttnet için 192.168.1.1 yazıcaktın galiba arama çubuğuna. Admin id ttnet normal şifre olarak gelir. 2'ci olarak önceki yazdıklarımda belirttim arka planda çalışan uygulamalar. Çoğu uygulamanın sıkıntısı otomatik başlat kendini güncelle zart zurt açık olan uygulamaların ayarlarından otomatik açılmasını kapat. Elle neti kullanan uygulamları kapat. Eğer anlamıyorum diyorsan bana alpemix id şifre at bilgisayarına bakıyım. CCleaner indirip boş alanı temizle hariç hepsini temizle. İnternet önbelleği temizlenince net hızlanabiliyor.
http://blog.natro.com/dns-onbellegi-temizleme/
Yaptım işe yaramıyor. :(

Modeme reset at Düzelir Diye Tahmin Ediyorum bide başka bi sunucu dene[/QUOTE
Denedim. İşe yaramıyor. Üstelik bi de şimdi diğer laptop bilgisayarımda internete girmiyor artık. Masaüstünde net'e giriyo. Laptop'da girmiyo :( Bi yardım lütfen !

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diğer serverleri denedin dimi ?

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Genellikle Internetden Kaynaklanan Bir Sorun.Jumpstart Kullaniyorsan Hem Denetim Masasindan Hemde Ag Ve Paylasim Merkezinden Kaldir

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Net hızında bir sıkıntı yok. Dediğim gibi Bilgisayarın'da arka planda çalışan uygulamalarda neti kullanan bir uygulama olabilir. Yada netine bağlanan biri vardır. Bana Görev Yöneticisini açıp İşlemler sekmesinde tüm işlemleri resim olarak buraya atarsan gereksiz kapatabileceğin uygulamaları söylerim.