ardatürker
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Lütfen yardım edin invida yı yükleyemiyorum uyumlu değil filan dio ve minecrfatta açılmıyor ACİL
Çalıştır a gir dxdiag yaz soru çıkarsa evet de ekran sekmesine gir adı ve altindakileri yazarmisin. Bide işletim sistemini ve kaç bit olduğunu.sanırım ekranh kartı yok
Böyle çözülmüyor malesef ki . Daha iyi yol araAdımları uygula;
1-Bilgisayarıma sağ tıkla oradan özellikleri seç.
2-Yukarıdan Aygıt Yöneticisine tıkla.
3-Oradan "Görüntü Bağdaştırıcıları" olacak onu açtıktan sonra sürücün orada çıkacaktır.
4-Sürücüne sağ tıkla ve "Sürücü Yazılımını Güncelleştir" de "Güncel Sürücünü Otamatik Olarak Ara" demen yeterli olacaktır, yüklemesi bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat ve oyuna da giremeyi dene.
Çok biliyosan sen yardım et aslanım.Böyle çözülmüyor malesef ki . Daha iyi yol ara
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Çok biliyosan sen yardım et aslanım.
Çalıştır a gir dxdiag yaz soru çıkarsa evet de ekran sekmesine gir adı ve altindakileri yazarmisin. Bide işletim sistemini ve kaç bit olduğunu.
Alntıma bak
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Alıntıma bak
Amacın ne lan senin.. 2-3 yıldır ilk defa biri bana aslanım diyor :-(
Afferim aslanım böyle devam et
Amacın ne lan senin.. 2-3 yıldır ilk defa biri bana aslanım diyor :-(