Acil Yardım Yoksa 60 TL Bosuna Giddecek [HELP]

RTME

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premium Aldım Ya Arkadaş Sattı 60 TL Aldım Ama Premium Sorusun Soylemedı Guvenlık EPOSTA BENIM USTUME HERŞEYI BENIM USTUME AMA SORUSUN BILMIYORUM NE YAPACAGIM YARDIM

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana satan kişiye sormalısın biz nerden bilelim güvenlik sorusunun cevabını :)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
60 tl ye mi sattı bunu söylemek istemezdim ama dolandırılmış sınız resmen zaten Premium hesap 19 euro yani tl olarak 50 lira civarı bence aldınız kişiden paranzı geri alın

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet, böyle ayak üstü ticaretlere güvenmeyelim. Adam gibi resmi yerden alcaksan al oyunu "minecraft.net" 50₺ satıyorlar orda bildiğim kadarıyla eskiden daha ucuzmuş. Her neyse dolandırılmamak için kestirmeden gidelim :D

Yani sana sitedekinden ucuza satmazlar, satabilirler ama tabi ki o kişi zengindir büyük ihtimalle. Öyle dolanıp dolandırılacağına kestirmeden git kendin al 1 tıkla alırsın kısaca espirinin suyu çıktı tmm yeter Cevapla ya basıyom :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kendi sitesinden alsaydı,ama almamış dolandırmış,tatile gitmesi,interneti kesilmesi tamamen yalan adam tüymüş gitmiş :sırıtmak:

Vay be adam tüy-müş rüzgar esince duramamış gitmiş :D (Daha fazla espiri istemiyorsanız beğenin :D Buda bir saçmalıktır.)