Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
minecraftı kurup üye oldum ama açamıyorum premium üye olmak için internetteki videoları izledım aynı şekilde yamayı indirdim ama yine açılmadı lütfen yardıımcı olun bir an önce oynamak istiyorum
Evet verdiği linkte olur eğer sadece username ile girliyorsa senin acoounta girerler ben mineshafter kullanıyorum oda güzel en azından şifre olayı var yani amacım oonu kötülemek değil ama sen bi mineshafteride deneseydin skinde değiştiriyorsun pelerinde takıyorsun sadece mineshafter kullanıcıları görüyor..
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.