Acil yardim

malicraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hub Server Kuruldu Diyelim Faction + Skyblock + HungerGames Ve Bunlarada Gitmek icin tabi lobi var hunger games gidince oyun basladıktan sonra millet birbirne vuramıyor anca faciton kurup düşman olup vurmalılar :S faciton olmadan hungergamesde normal nasıl vurabilir millet birbirine ? ve diyelim yüksekten atladılar canları gitmiyor napmalıyız nasil düzeltebiliriz bu sorunu ? :S

malicraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayir alakası yok. kardeşim sorun şu => hungergamesde adamlar faction clan kurmadan birbirine vuramıyor normalde hungergamesde pvp hep aciktir factionluyada factionsuzada ama bunda faction olmadan kapisamiyolar hungergamesde anladinmi ?

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Anladım Dediğin Soruyu Yalnız Hiç Hungergames Kurmadım Ya PVP Yada Factions Kurdum :/

Twiti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MultiverseCore kullanıyorsan config'inde Diğer dünyalarda bazı pluginleri deaktive edebiliyorsun

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
factions silindine anlamı kalmaz
hayir alakası yok. kardeşim sorun şu => hungergamesde adamlar faction clan kurmadan birbirine vuramıyor normalde hungergamesde pvp hep aciktir factionluyada factionsuzada ama bunda faction olmadan kapisamiyolar hungergamesde anladinmi ?
bu arkadaş belirtti bn bunu biliyordum

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısa bir zaman önce bu durumu bende yaşamıştım, ne yazık ki yabancı forumlarda da araştırsam bile pek mantıklı bir çözüme ulaşamadım. Factions pluginini hungergamesin olduğu dünyada kapatmak istiyorsun, fakat factions plugini var, hub sunucularda factionsda oyuncular faction kurmadan birbirine dalamıyor, ama sen hungergamesde böyle bir kuralın olmamasını ve full pvp olsun istiyorsun değil mi? Biraz karışık anlatsamda aynı sonuca varıyor. Ya factions üzerinden ya da Multiverse-Core üzerinden çözülebilir detaylı araştırılırsa.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşım.
hungergames dünyasına gidip
/rg f __global__ blocked-cmds f yazman yeterli olacaktır.
Böylece hungergames dünyasında faction komutlarının tamamı engellenir
iyi forumlar..

Yalnız faction komutlarıyla ilgili bir sorun yok, adamların hungergames oynarken bile faction kurmaları gerekiyor, çünkü normal faction düzeninde pvp sadece klanlı yani factionda olan oyuncular için açık.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız faction komutlarıyla ilgili bir sorun yok, adamların hungergames oynarken bile faction kurmaları gerekiyor.
Şimdi anladımm...
Benzer sorun bendede olmuştu ama düzeltemedim.
hunger dünyasında faction komutları kullanılıyor sandım.Düzgün okumamak başa bela..

Bence en iyisi serverleri bungeecord kurarak birbirine bağlamak
Tek bir servere kurmaya çalışınca bütün işler karışıyor..

Veya işe yarar mı bilmiyorum ama
/mv modify set pvp true yaparsak belkide birbirlerine dalabilirler.
bunu yazarken hungergames dünyasında olmalısın
bir denemeni tavsiye ederim.
olmadı başka çözüm yolları bulalım..

Son düzenleme:

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Son Olarak Başka Çaren Yok Benim Dediğimi Yapmalısın;

Sana Önerim PerWorldPlugins İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu Eklenti Sayesinde Mesela HGMap1'de Factions Veya Essentialsi Devre Disi Birakabilirsin Yani Bu Eklenti Tam Olarak Dünyalarda Kullanacağın Pluginleri Ayarlamanı Sağlar.
Güzel Öneri..Bu arkadaşın dediğini uygula.

malicraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Arkadaşlar Hepinizin Yardımları İçin Dediklerini Yapıcam Bakalım Nolcak :S Sagolun.