Acil Yardım

hellrider

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft oyun kapanmasıyla ilgili birçok örnekle karşılaşmış ve cevaplamaktan sııkılmışsınızdır eminim ancak çok araştırmama rağmen cevabını bulamadığım bir sorunum var. Survival da oynarken herhangi bir sıkıntı yok ancak yaratıcı modda oynarken 1-2 dakika gibi bir sürede oyun direk kapatıyor kendini. Yada envanteri açtığım an kapatıyor. Nedeni nedir? Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. (NOT: Ekran kartımı güncelledim ama değişmedi sonuç).

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dosyalar eksik olablir world dosyalarını yedekle minecraftı sil appdatadanda sil baştan yükle o zamn düzelebilir.

EnderBoy883

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş yapman gereken şey
  • Başlat
  • Çalıştır:%appdata%
  • Roaming diye bir yere gireceksin
  • Orda .minecraft var
  • Ordaki herşeyi SİL
  • Daha sonra eğer crack isen başka bir yerden oyunu indir
  • Çalıştır, çözülmesi lazım.
  • Eğer olmadıysa bana crash notes'ı atarmısın?
  • Bu arada mod yüklüyse sil(edit)

hellrider

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Roamingden tüm saveleri sildim oyunu sildim baştan kurdum attım saveleri içine çalıştırdım gene aynı hatayı verdi. Başka bir yerden indireyim birde bakalım olmadı geri dönüş yapıcam. İlginize teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1393522851,1393522408][/DOUBLEPOST]Güvenli olarak düşündüğünüz sorunsuz çalışan bir site var mı download için?? Az önce ****************** mi ne öyle bir yerden indirdim trojan li çıktı sildim neyse ki kurtulduk :D

EnderBoy883

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Premiumsa zaten minecraft.net deki sorun çıkarmamalı.
Edit: Saveleri sil dene veya yükleme .minecraft'a saçma ama bir ihtimal olabilir.

hellrider

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Java out of memory hatası veriyor. Birkaç çözüm önerisine baktım google dan ancak sonuç 0 yinede. Her an kapanma yapabiliyor. Premium değilim ayrıyetten :D

EnderBoy883

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Out of memory diyorsa sistemin yetmiyor demektir :domuz: Baştan söyleseydin rahatça çözümü bulurduk. Yapman gereken şey şimdi pc özelliklerini söylemen :D

hellrider

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Survival oynayabiliyorum zaten sıkıntı yok onda buraya yazma amacım creative modda oynayamamaktan ötürü.[DOUBLEPOST=1393701085,1393701005][/DOUBLEPOST]
Out of memory diyorsa sistemin yetmiyor demektir :domuz: Baştan söyleseydin rahatça çözümü bulurduk. Yapman gereken şey şimdi pc özelliklerini söylemen :D
Özeliklerle alakası yok sanırım çünkü crash report dan baktığımda java sorunu vardı. Java sistemden yeterince güç çekemiyor. Bu yüzden oyun çökme yapıyor. Java sistemden çekse sıkıntı yok :(