acil yardım

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
faction serverde çok fazla lag var neden ama diğer serverlerde olmuyor (sonoyuncu gibi) bu arada lag derken kasma değil donmuyor yani

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşılaştırma yaparken dikkat etmelisin. SonOyuncu ile kendi kurucağın(hakaret olarak değil) karşılaştırmak saçmalıktır. Sen SonOyuncudaki makineyi alda lag var mı bak :)
Sebep ya fazla dünya vardır ya da gereksiz plugin vardır. Bana ram'ın kaç olduğunu ve plugin listesini birde dünya sayısını atarsanız sebebini söylerim. Birde serveri nerden yani hangi host'tan aldığınızı. Tabi eğer kendiniz port'lu veya hamachli açtıysanız doğaldır.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lag'ın farklı sebepleri vardır:
- İnternet hızı
- Sistem belleği (RAM)
- Kullanılıyorsa MYSQL veritabanının aktarım hızı
- Kullanıcı sayısı
- Plugin sayısı
- Kullanılan komutlar
- Sunucudaki düzenli işlemlerin sıklığı

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hayır ama önceleri olmuyordu şimdi olamaya başladı[DOUBLEPOST=1401041041,1401040356][/DOUBLEPOST]diğer arkadaşlarımda olmyo bende oluyo internet hızımda iyi[DOUBLEPOST=1401042151][/DOUBLEPOST]sorun çözüldü beyler virüs taramsından geçirdim bitti

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır ama önceleri olmuyordu şimdi olamaya başladı[DOUBLEPOST=1401041041,1401040356][/DOUBLEPOST]diğer arkadaşlarımda olmyo bende oluyo internet hızımda iyi[DOUBLEPOST=1401042151][/DOUBLEPOST]sorun çözüldü beyler virüs taramsından geçirdim bitti
Minecraft kasıyordur o zaman diğer arkadaşlarında olmuyorsa internetinde hızlıysa minecraft kapsıyordur.
İnternet hızın kaç mbps?