Acil Yardım

manthrownfromwindow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft oynarken mcsgye giriyorum survival gamesde oynarken tam adamı kescekken oyun beni atıyor ve gelen ekranda

Bağlantı Kaybedildi
Internal Exception: java.io.IOException: Varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı hatası alıyorum. Diğer bazı serverlardada böyle oluyor. Bunun çözümü nedir söylerseniz sevinirim arkadaşlar.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetinle alakı olabilir sonoyuncu girip 30 dk bekle eğer aynı hata geliyorsa internetindendir

manthrownfromwindow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet SonOyuncudada aynı hata :/ ama internetimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 4 gün önce bu hatayı vermiyordu. bilgisayarımı formatladıktan sonra bu hatayı vermeye başladı.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.

-EKLEME-
Server dosyasının içine gir serverpropties server dosyasına gel online -mode=false yap normalde true fakat false ile çalışabilir.
olmazsa başka bi cevabım daha var
Adamın Kendi Serveri Değil + MCSG ye Girebiliyorsa per dir ve crack Sunucudada aynı şey oluyor + Helpers Isimli Grubuma Gelirsen Insanlara Yardım Etmeyi Öğretirim

manthrownfromwindow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapabilirim bu olayı ?[DOUBLEPOST=1410115541,1410106224][/DOUBLEPOST]Hayla Bir Çözüm Arıyorum..[DOUBLEPOST=1410119032][/DOUBLEPOST]-_-[DOUBLEPOST=1410120934][/DOUBLEPOST]:/[DOUBLEPOST=1410159551][/DOUBLEPOST]-_-[DOUBLEPOST=1410195583][/DOUBLEPOST]Ethernet Driverini Güncelledim Hayla Sorunum Düzelmedi.