Acil Yardım

tofux4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben çok uzun zamandır minecraft oynamıyordum oyunu daha önce satın almıştım ve tekrar başlamak istiyorum ancak şöyle bir durum var. Minecraft'ın sitesine girdim oyunu indirmek için ancak ben username i unuttum.Bulabileceğim her yolu denemek istiyorum.Oyun içinde kullandığım nick OnurEroglu. bu yoldan bulabilir miyim acaba? veya sizin önerileriniz neler? lütfen yardım edin, cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

tofux4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öncelikle mesaj için teşekkürler. hayır durum şu : ben tekrar minecrafta başlamak istiyorum resmi siteden indirmem için öncelikle hesabıma girmem lazım minecraft net login den yani ancak ben username i unuttum yani o e posta yı unuttum nasıl çözebilirim diye düşünüyorum ayrıca elimde olan tek bilgi oyun içinde kullandığım nick : OnurEroglu yani bu bilgiyle bir şeyler yapabilir miyim? teşekkürler

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey vardı adını unuttugum yazılım. Bilgisayara daha önce aynı hesapla girişy aptıysan o minecraft hesabını direk buluyordu. İnternette araştırırsan belki bulursun

tofux4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bir şey vardı adını unuttugum yazılım. Bilgisayara daha önce aynı hesapla girişy aptıysan o minecraft hesabını direk buluyordu. İnternette araştırırsan belki bulursun
daha önce kullandığım bilgisayar biraz eskiydi özellikleri iyiydi ama eskiydi anakartı yandı şu an kullandığım bilgisayarda daha önce hiç girmedim ama araştıracağım cevap için teşekkürler

tofux4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraft.net e nickle değil kayıtlı e-posta ile giriliyor zaten, e-postanı unuttuyrsan destek açabilirsin nickim su buna bağlı epostamı bulamuyorum diye.
Yalnız suan dejavu yasıyorum vaov : D
cevap için teşekkürler zaten minecraft.net e nickle girilmediğini biliyorum ben o nicki başka bir yol varsa diye söylemiştim :D e posta mı unuttum sadece bide desteği nerde açtırmam lazım ? :D dejavu da iyiymiş :D

tofux4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamam çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1425694349,1425684366][/DOUBLEPOST]4 5 saat hatırlamak için beynimi zorladım tam yatarken aklıma geldi sorun çözüldü teşekkürler herkese :D