ACİL YARDIM!

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, ben eskiden sınırsız VIP satıyordum fakat artık satmak istemiyorum. Ama eskiden sınırsız alınan vipleride 2 aylık yapmak istiyorum fakat oyuncular "bize sınırsız denildi" biz öyle aldık diyorlar. Şikayet edebilirler mi? Bizim bir ürün hizmet sözleşmemiz mavcut. Ayrıca OTO-Mesajlar'la "Ürün alan herkes sözleşmemizi kabul etmiş sayılmaktadır" yazıyoruz. Sitemizdede sözleşmemiz mevcut. Şikayet ederseler kim kazanır? Çünkü Görüyorum bazen başka serverlarda sunucu sıfırlanıyor eskiden klaan vipler geri verilmiyor veya server tamamen kapanıyor.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Adamlar sınırsız oldukları için almış neden böyle bir şey yapıyorsun ki, bırak VIP kalsınlar :)

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
18+ Bol Bol Parası Olan Biri Gidip Şikayet Edebilir Ve Kazanma İmkanı Var Diye Biliyorum Serverın Kapanma Riskini Göze Alarak Vip Satmayacaktin Kaç Vip SatınYarı Parasinu İade Gibi Birsey Yapabilirsin Belki

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
18+ Bol Bol Parası Olan Biri Gidip Şikayet Edebilir Ve Kazanma İmkanı Var Diye Biliyorum Serverın Kapanma Riskini Göze Alarak Vip Satmayacaktin Kaç Vip SatınYarı Parasinu İade Gibi Birsey Yapabilirsin Belki
Örnek vermek olursa LeafLookRS'nin eskiden bir serveri vardı vip sattı sattı... Kapadı serveri. Veya Rulinggame... neyse konu kilit.

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınırsız Olarak Alanlar Kalsında Belli Bir Tarih Ver Mesela 2 Şubat'a Kadar Vip Alan Alsın Almayanda Yeni Kurala Göre Aylık Alsın :)
yazıyı anlamadım anladıgım kadarınada yardım etmeye calıstım yanlısım varsa kusura bakma :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bence verdiğiniz sözden dönmeniz hoş karşılanmaz. Unutmamak gereken bir durumda şu aslında, sınırsız vipin son günü, vipin hileden-hakaretten dolayı banlandığı gündür.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bence adminin sabrını bitirdiği için.
Eğer sunucunuzun kurallarını (nasıl olduklarını bilmiyorum) katı şekilde değiştirirseniz belki işe yarayabilir. Kurallar neyse o uygulanır. Sabır ile ban atmak bir birini etkilememeli bence.