Acil yardım

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
gençler ben silahlı bir server açıyorum texture pack tamamda nereye yüklicem nasıl oyuncu girince aktif olcak yapamadım bi yardım edermsnz

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun paneli nasıl bilmem ama genelde ya :
-FTP üzerinden bağlantı sağlarsanız bazılarında Server Properties dosyası olur. Orda Server Resource Pack olması gerekir. Oraya Paketinizin adını yazın ve paketi normal dosyaların olduğu yere atın
-Yada panelde direk olarak Resource Pack fln adında yer olur. Ora adını yazın paketi herhangi bir yol ile sunucu dosyalarına aktarın
Not: Emin değilim çalışırlarmı. Bildiğim bu daha önce denemediğim için :)

ESCraftTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server properties'in içinde . server Resource Pack = diye yer olacaktır. Oraya indirme linkinizi koyacaksınız ama dikkat ! ( tabii oncelikle texture packinizi uploadlayınız ! ) dedigim gibi dikkat ! direk indirme linkini kopyalamacaksınız aşagıdaki resimdeki gibi download yazan yere tıklayıp "Indirme Adresini Kopyala" Diyeceksiniz. Ondan sonra texture-pack= yazan yere kodunuzu yapıştırabilirsiniz. tabii bu işleri yaparken server offline olmalı . Ondan sonra serverınızı açabilirsiniz

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O kaynak paketini ben yaptım ücretsiz neden teşekkür etmedin ve o crackshot 3 gün uğraşılmış damage'leri uğraş verilmiş bir şey ücret istedim vermedin.Haram olsun diyorum başka bir şey demiyorum.Bu yorumuda herkes görsün supernova dolandırıcıdır.İNANMAYINIZ !!!!!
@Emrsmsk @Axel102 @SsFightsS

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O kaynak paketini ben yaptım ücretsiz neden teşekkür etmedin ve o crackshot 3 gün uğraşılmış damage'leri uğraş verilmiş bir şey ücret istedim vermedin.Haram olsun diyorum başka bir şey demiyorum.Bu yorumuda herkes görsün supernova dolandırıcıdır.İNANMAYINIZ !!!!!
@Emrsmsk @Axel102 @SsFightsS
al işde ben sana başdada dedim sana vip vericem para vermicem sondada dedim yani yaşını bu kadarda belli etme ve paketin tüm çizimlerini sen yapmadın... ama ginede ellerine sağlık teşekürler

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
al işde ben sana başdada dedim sana vip vericem para vermicem sondada dedim yani yaşını bu kadarda belli etme ve paketin tüm çizimlerini sen yapmadın... ama ginede ellerine sağlık teşekürler
Ya kardeşim tamam neyse helal olsun vip felanda istemiyorum