Acil Yardım!

PunchV

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar öncelikle kolaygelsin
Şimdi ben Minecraft sunucum için reklam yapmak istiyorum ama sizden acil yardıma ihtiyacım var!
Şimdi konunun içinde bazı fotolar olucak ama yazı olarak (Örnek: Genel, Sunucu Özellikleri, Server İsmi Olarak Yazılar Foto Şeklinde) Aşağıda Foto Olarak Örnek Veriyorum
Foto Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi ben yazıyı yazabilirim herhangi bir yerde ama konuya atınca arkadaki beyazlıklar görünüyor ama yukarıdaki örnekler sadece yazı görünüyor arkadasında herhangi bir renk yok!
Bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

SorryMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.

PunchV

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.
Sen söylersen sevinirim nerde açıcam acelemiz var lütfen yardımcı ol

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı olarak geçiyor, satın alabilirsin veya internetten bulabilirsin.