Acil Yardım!!

XarlyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben Ahmet Emin yaşım baya bi küçük.Benim gözlerim hasta.4 senedir gözlük takıyorum.Gözlerimden tedavi görüyorum.Bir iğne oluyorum.Fakat iğne çok ağır geliyor ve kolumu ağrıtıyor.Her ay 4 kere oluyorum yani her hafta 1 kere.Ama bu iğne çok ağır geldiği içinde 2-3 aydır olamadım.12 ay a tamamlarsam iğneyi bırakıcakmışım.Fakat tamamlayamıyorum.Lütfen dua edin.Biliyorum bu olay sizi ilgilendirmez.Ama benim için dua edin.Arkamda kocaman GAMERS var.Ve bu iğneyi bir süre daha olmazsam KÖR olucam :( lütfen dua edin.Herkesin duasını bekliyorum.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım en yakın sürede iyileşirsin. İğnelerin ne kadar senin için ağır gelsede olmak zorundasın. Geciktirmen daha da çok iğne vurulmana sebep olabilir. Doktorlar senin iyiliğini iyileşmeni isterler. Benimde gözlerimde problemler var. Sol gözüm ile yazı okuyamıyorum. Birinin yüzüne sağ gözümü kapatıp sol gözümle baktığımda kim olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Sağ gözüm benim her şeyim görmek için. Yani yarı kör sayılır haldeyim ben de. Ki bu gerçekten kötü bir durum. Sol gözüm çok zor gördüğü için içine doğru kayıyor ve birine baktığımda şaşı gibi görünüyorum. Ameliyat olmama rağmen yorulduğumda gözüm tekrardan kayıyor. Benim için bir çare yok çünkü yaşım ilerlediği için görmemin iyileştirilemeyeceği söyleniyor. Gözlük veya lenste bana fayda etmez çünkü bulanık vs görmüyor direk görmüyor benim gözüm. Bundan ders çıkartarak ne kadar zor bir yaşam olacağını bir düşün. Kör olmak için erken daha görecek çok şey var senin için. :)

XarlyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Umarım en yakın sürede iyileşirsin. İğnelerin ne kadar senin için ağır gelsede olmak zorundasın. Geciktirmen daha da çok iğne vurulmana sebep olabilir. Doktorlar senin iyiliğini iyileşmeni isterler. Benimde gözlerimde problemler var. Sol gözüm ile yazı okuyamıyorum. Birinin yüzüne sağ gözümü kapatıp sol gözümle baktığımda kim olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Sağ gözüm benim her şeyim görmek için. Yani yarı kör sayılır haldeyim ben de. Ki bu gerçekten kötü bir durum. Sol gözüm çok zor gördüğü için içine doğru kayıyor ve birine baktığımda şaşı gibi görünüyorum. Ameliyat olmama rağmen yorulduğumda gözüm tekrardan kayıyor. Benim için bir çare yok çünkü yaşım ilerlediği için görmemin iyileştirilemeyeceği söyleniyor. Gözlük veya lenste bana fayda etmez çünkü bulanık vs görmüyor direk görmüyor benim gözüm. Bundan ders çıkartarak ne kadar zor bir yaşam olacağını bir düşün. Kör olmak için erken daha görecek çok şey var senin için. :)
Allah şifa versin.
[automerge]1527275181[/automerge]
Ve arkadaşlar yaşım 10.Yaşım bu iğneyi kaldıramayacak kadar küçük.İğne bu.
FullSizeRender67.jpg

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu iğneyi tam olarak nereye basıyosun :( benim gözler miyop ama bişeye gerek yok böyle

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu iğneyi tam olarak nereye basıyosun :( benim gözler miyop ama bişeye gerek yok böyle
Koluna enjekte ediliyormuş.

Allah şifa versin.
Ve arkadaşlar yaşım 10.Yaşım bu iğneyi kaldıramayacak kadar küçük.İğne bu.Ekli dosyayı görüntüle 76756
İğneyi kaldıramayacak olsan doktorun sana önermezdi. Ama iğne ne kadar ağır geliyorsa hastalığın o kadar ağır demektir. Kurtulmak için bu iğneyi vurman gerekiyor.

XarlyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mücadele etmeyi deniyorum ama yapamıyorum.İğneyi ilk başta sevdiğim bi hoca yaptı.Kolonya ile tabii.Limon kolonyası ile yaptı.Sonra limon kolonyasından nefret etmeye başladım.Kokusunu aldıkça midem bulandı.Tabi haliyle psikolojik oldu.Her hastaneye girdiğimde ve müdahale odasının ordan geçtiğimde kokuyu alıyorum. @TReaperTR abi dediğin gibi daha görücek çok şeyim var.1 dilek hakkım olsa iğneyi bırakmayı dilerdim.Yani iğneyi olmamı gerektiricek bir şey olmamasını dilerdim.Ve iğneyi olduktan yaklaşık 30 dakika sonra ağzına garip bir tat geliyor.Ve yemek yiyemiyorsun.Yemek yiyemediğim sürecede bağışıklık sistemim güçsüzleşiyor.İğne hem bağışıklık sistemimi güçlendiriyor hemde zayıflatıyor.Ve dün iğnenin fotoğrafını attım.Her gördükçe çok kötü hissediyorum.İsyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum ;(

Not: 1 kere sağ gözümden ameliyat oldum.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mücadele etmeyi deniyorum ama yapamıyorum.İğneyi ilk başta sevdiğim bi hoca yaptı.Kolonya ile tabii.Limon kolonyası ile yaptı.Sonra limon kolonyasından nefret etmeye başladım.Kokusunu aldıkça midem bulandı.Tabi haliyle psikolojik oldu.Her hastaneye girdiğimde ve müdahale odasının ordan geçtiğimde kokuyu alıyorum. @TReaperTR abi dediğin gibi daha görücek çok şeyim var.1 dilek hakkım olsa iğneyi bırakmayı dilerdim.Yani iğneyi olmamı gerektiricek bir şey olmamasını dilerdim.Ve iğneyi olduktan yaklaşık 30 dakika sonra ağzına garip bir tat geliyor.Ve yemek yiyemiyorsun.Yemek yiyemediğim sürecede bağışıklık sistemim güçsüzleşiyor.İğne hem bağışıklık sistemimi güçlendiriyor hemde zayıflatıyor.Ve dün iğnenin fotoğrafını attım.Her gördükçe çok kötü hissediyorum.İsyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum ;(

Not: 1 kere sağ gözümden ameliyat oldum.
Herhangi bir olumsuz tepkimeyi doktoruna anlat gereken herşeyi doktorun senin için ayarlayıp hazırlar. Korkunu yen ve iğne olacağın zaman "İğneden korkmuyorum" de kendine. Korkmadığına inandır kendine. İğnelerini aksatma geciktirme. Geciktirirsen eğer daha fazla iğne olabilme şansın var veya daha farklı ilaçlar kullanman gerekebilir.

XarlyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen dua edin.İğnemi olamadığım için annem olmamı yüzüme vura vura söylüyor.Göremiceksin diyor.Bu iğneyi olmazsan kör olucaksın diyor.Gözümdeki hücreler büyürse ve kanarsa bittim.Göremicem.Allah rızası için dua edin.Bu iğneden korkmadığımı inandıramıyorum kendime lütfen yardım edin.Gözler tüm hayatımızdır.Ve gözlerimi kaybetme olasılığım var lütfen yardım edin.Dua edin lütfen.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
biz duaederiz ama o iş sende biter ne çektiğini gayet iyi biliyorumama bu gelip geçici bir şey umarım en kısa sürede iyileşirsin

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak ALLAH Sana Şifa Ve Tum Hastalıklara Şifa Olsun
Ve Bu İğne Çok Ağratiyorsa
1 Dözcen
2 Ağratdığı Zaman Bağır Bağır o Ağrını Dışarı at
3 Hiçbir Zaman Korkma Korku Hastalığı Dahada Çoğaltır
4 SEN BIR TURKSUN TURKLER HER ŞEYE DÖZER VE SEN BUNU BECERICEKSIN BEN SANA INANIYORUM HADI KOCUM BUNU YAPARSIN SEN

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Allah şifa versin.
Ve arkadaşlar yaşım 10.Yaşım bu iğneyi kaldıramayacak kadar küçük.İğne bu.Ekli dosyayı görüntüle 76756
Metoart iğnesi ile göz sorunları arasına nasıl bir bağ var bilmiyorum benim bildiğim öyle bir şey yok ama bu iğnenin özellikle küçük yaşlarda ve ilk kullanımlarda doktor gözetiminde yapılması gerekli.