İchigo-san
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Hamachili servere nasıl force uptade atabilirim
Bak kardeş. Önceden bir hamachi sw açtıysan o hep öyle kalır sen force update atarsın giremezsin durumun bu sanırım değilmi? önceden sw'en vardı sonra update yaptın ve sw ye giremez duruma geldin? neyse buraya durumunu söylemeye gelmedim eğer dediğim gibiyse (durumun) çözüm yolun şu eski hamachi sw ni sil tüm dosyaları ile sonra minecraft.net den yenisini indirip tekrardan hamachi sw kur bildiğim kadarı ile kurulan hamachi sw ler senin o anki update durumuna bakıyor öyle umuyorum.anlamadım ben bu şeyi nereye koycam anlatırmısın kardeş
Anladım silcem yeniden yapcam herşeyiBak kardeş. Önceden bir hamachi sw açtıysan o hep öyle kalır sen force update atarsın giremezsin durumun bu sanırım değilmi? önceden sw'en vardı sonra update yaptın ve sw ye giremez duruma geldin? neyse buraya durumunu söylemeye gelmedim eğer dediğim gibiyse (durumun) çözüm yolun şu eski hamachi sw ni sil tüm dosyaları ile sonra minecraft.net den yenisini indirip tekrardan hamachi sw kur bildiğim kadarı ile kurulan hamachi sw ler senin o anki update durumuna bakıyor öyle umuyorum.
Kısacası: hamachi servırını sil sonra tekrar yükle
evetAnladım silcem yeniden yapcam herşeyi
Hayır bilmiyorumBide bukkit jar 1.5.2 ip biliyosan verrimsin ?