Acil Yardımmm

Jedadia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar ben hamachide server hazirliyorum bitirince nitradoya atıp sw kurucam.Tam hersey bitmisti demistim bi baktim bir sürü sorun olusmus:
1) Spawnda bi bloğun köşesine değince can azaliyo
2)Factions Plugini Calismiyo
3)Citizens Plugini calismiyo
4)kitlerde sorun var
5) Missinglanguage hatasi veriyo.
Bu hatalar arasından bildiklerinizn söylermisiniz? Acaba yeni bir server mi kurmalıyım?(Yeni server kurmak çok zor geliyo dosyalari yeni swye aktarabilmenin bir yolu varmı?)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu kadar plugin hatasının nedeni çoğu zaman pluginlerin sürümü ile sunucunun sürümünün uyuşmamsıdır. Bazen de pluginlerin son sürümü beta olduğu için hatalar içerebilir. Yani plugilerin sunucunuzun sürümü ile eşleştiğini kontrol edin eşleşmiyorsa doğru sürümü indirin eşleiyorsa pluginin beta sürümünde hata olabilir. Ayrıca 1. madde bir plugin tarafından sağlanıyor olabilir.

Jedadia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler fakat pluginleri nasıl eşliycem?Yada tüm pluginleri silip ahmet melih trnin final plugin paketini denesemmi diye düşünüyorum.Sence ne yapmalıyım?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugin Paketlerini önermiyorum. Ahmet Melih in paketlerini deneyebilirsiniz tabi ki de fakat plugin paketi kullanamnız sizin kendi sunucunuzu bile kontrol edemeeycek duruma düşürür çünkü hiçbir şey ayarlamayı öğrenmek gibi bir ihtiyaç görmezsiniz. Benim size tavsiyem kendi istediğiniz pluginleri kendi ayarlarınız ile kullanamnız fakat bir plugin paketi kullanbilemem isterseniz kullanabilirisniz. Önemli olan tek nokta doğru sürmde indirmenizdir. Örneğin; sunucununz 1.6.1 ise pluginleriniz de 1.6.1 olmalı.