Açılacak Hardcore Faction Server İçin Map Nasıl Olmuş?

NASIL OLMUŞ

• Kullanılan toplam oy
    11

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yapabileceğim şimdilik bu yani tekim grup veya takım yok 10 üzerinden kaç verirsiniz ve eksiklerinide söylerseniz düzeltmeye çalışırım

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
warpların etrafını camla kaplaman kotu göstermiş oyuncuların ordan dışarı çıkmasını istemiyorsan wg ile ayarlıyabilirsin(region flag wgismi entry gibi) ve gördüğüme göre buildin kötü sana yardımcı olacak mimar alabilirsin serverine

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
etraftaki camlar sanki biraz görüntüyü bozmuş, onun dışında sadece güzel

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
camları kaldırıcam o zaman[DOUBLEPOST=1440790385,1440790176][/DOUBLEPOST]ya bide hardcore faction mu açim yoksa lapislimi yani en azından verdiğim parayı geri çıkarsa benim için sorun olmaz fazla para kazanma amacım yok sadece kendi parasını çıkarsa yeter sizce ne açim

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
lapisli aç bence hardcore fazla tercih edilmiyor sanırsam ama sevenler yinede az da olsa var sebebi ise adamlar zor zar para kasıp güçleniyorlar ama 2 dakikalık ws ye girince kaybettimi adamların emeği boşa gidiyor o kadar zaman ve adam sw yi bırakıyor benim bildiğim böyle sanırsam

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lapisli aç bence hardcore fazla tercih edilmiyor sanırsam ama sevenler yinede az da olsa var sebebi ise adamlar zor zar para kasıp güçleniyorlar ama 2 dakikalık ws ye girince kaybettimi adamların emeği boşa gidiyor o kadar zaman ve adam sw yi bırakıyor benim bildiğim böyle sanırsam
tm teşekkür ederim