- En iyi cevaplar
- 0
Türkiye de bir ilk, 1.14 sürümü yayınlandıktan sonra o sürüm ile ben ve bir ortağım ile Factions sunucusu açmayı planlıyoruz.
Şimdi burda sunucu adı veya IP vermem ve veremem de, çünkü sunucu yaz ayında (1.14 çıktığında) açılacaktır.
Tahminimiz Türkiye de yeni sürümler üzerinde en çok geliştirilmiş, yeni item, blok ve mobları kullanabileceğiniz olan bir sunucu olması beklenmektedir. Ve evet, büyük ihtimal PvP 1.8 olacaktır. :/
Benim birkaç planım var, ama sizlerin de önerilerinizi almak istiyorum.
Yeni sürümlerde gelen (1.9+) yeni özellikler ile neler yapabiliriz? Unutmayın ki önerileriniz Factions sunucusuna uyumlu bir şey olsun. Konu dışı/minigame tarzı bir şey olmasın.
Bizim ekleyeceklerimiz tahmini özellikler neler olacak derseniz birkaçı şunlar;
- 1.12 de gelen 'advancements' sistemi ile dev bir görev sistemi.
- Yeni gelen moblar için yeni boss türleri ve belki de dahası.
- Birkaç yeni özelliklere sahip warpların eklenmesi. Örnek bir warp: /warp ElytraArena
- Ve dahası.
Hadi bakalım, sizinde düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.
Şimdi burda sunucu adı veya IP vermem ve veremem de, çünkü sunucu yaz ayında (1.14 çıktığında) açılacaktır.
Tahminimiz Türkiye de yeni sürümler üzerinde en çok geliştirilmiş, yeni item, blok ve mobları kullanabileceğiniz olan bir sunucu olması beklenmektedir. Ve evet, büyük ihtimal PvP 1.8 olacaktır. :/
Benim birkaç planım var, ama sizlerin de önerilerinizi almak istiyorum.
Yeni sürümlerde gelen (1.9+) yeni özellikler ile neler yapabiliriz? Unutmayın ki önerileriniz Factions sunucusuna uyumlu bir şey olsun. Konu dışı/minigame tarzı bir şey olmasın.
Bizim ekleyeceklerimiz tahmini özellikler neler olacak derseniz birkaçı şunlar;
- 1.12 de gelen 'advancements' sistemi ile dev bir görev sistemi.
- Yeni gelen moblar için yeni boss türleri ve belki de dahası.
- Birkaç yeni özelliklere sahip warpların eklenmesi. Örnek bir warp: /warp ElytraArena
- Ve dahası.
Hadi bakalım, sizinde düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.
Son düzenleme: