Açılacak Olan RPG Server'den Yapım Aşamaları

Sunucu Haritası Sizce Güzel Oluyormu?

• Evet, Gayet İyi.

Kullanılan: 7 50.0%
  • Hayır, Beğenmedim.

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
R

Reloven

Ziyaretçi
Hadi sana bi örnek vereyim istersen oylama başlat. Işınlayıcı yerine atıyorum Seyis Yalu yazılabilir.[DOUBLEPOST=1422839386,1422839312][/DOUBLEPOST]Dostum hiçbir şekilde güvenemedigim kişilerin verdiği dosyaları indirmiyorum. Resim at :([DOUBLEPOST=1422839605][/DOUBLEPOST]Edit olarak topu topu bir uyarı almışım oda yönetimi elestirdim diye puansız uyarı :) Kendi yorumlarına ve uyarılarına bak derim :(
Seyis=Atlara Bakan Kişi Ne Alaka Acaba? Böyle Alakasız Şeyler Olucaksa Işınlayıcı Kalsın Bence. Uyarılarıma Gelirsek Her Biri Haklı Oldugum Halde Aldıgım Uyarılar Küfür Dedikleri Şey Tekil Şahısa Edilen Mal Tarzı Kelimelerdir. Uyarıların Çoguda Adminler Ve Modlarla Kavgalardan..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

R

Reloven

Ziyaretçi
Senin program ile yaptığın bozukluk bu adam gibi yapsan sorun yok diğer alanlar gayet düzgün[DOUBLEPOST=1422840655,1422840559][/DOUBLEPOST]Dostum bi ara kaliteli bir MMORPG oynarsan görürsün bunları :( Yapacağın temaya gore değişir o isimler sadece bir örnek
Kabul etmen gerek World Painter konusunda fazlasıyla yeteneksizsin.

Çok daha fazla pratik yapman gerek.
Wp'yi Ben Kullanmayi Dahi Bilmiyorum Bir Arkadaşa Yaptırdım. Ayrıca Wynncraft Gibi Serverlerdede Bayağı Oynadım.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
noluyo la burda sizene olm haritadan sunucudan kendi işinize baksanıza eleştiriyi yapın çıkın konudan niye bu kadar abartıp, uzatıyorsunuz konuyu wp yi kullanan benim eleştiri varsa bana yap çok kullanmama ramen yinede ben SON YAPTIKLARIMI gayet güzel ve başarılı buluyorum siz başarısız diyebilirsiniz, sunucu açıldığında da girmezsiniz olur biter evet biraz eleştirilere kötü yaklaşıyor ama olabilir sonuçta eleştiriye, yorumun için saol diyecek biri diil illaki bi ayrıntı ekler bu kadar abartmayın konuyuda kapattıracaksınız tartışma çıktı diye :D

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Demişsin bu sunucu modern değil ama suan ki modern hayatta yabancılar tarafından ışınlanma kelimesi kullanılıyor(ne kadar Deselerde inanmıyoruz zaten)eski çağa göre yapıyorsanız misal osmanlıdan verelim viyana kapılarına kadar nelerle gittiler ? Tabikide ışınlanmadılar dimi. He diyosan biraz fantastik bi hava katıcam ozaman bir şey demem ama Teman ozaman karışır mesela benim şu an açıcak oldugum bir rpg sunucum var @Mmtern bilir. Her neyse ben ejdarha ile gitme yaptım bir konuma. Bekçilerinede seyis dedim. Anlayabiliyormusun ?

M

MUHDE

Ziyaretçi
İyi güzel yapılar idare ederde ışınlayıcı adam nedir :(

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
allah'ım ya nelere takılıyor adamlar
isim onlar la* değiştirilir :D