Açılacak olan Server için alım var konuya bakın.

HeimdallSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim,
Arkadaşlar kurmakta olduğumuz survival rpg tarzdaki sunucumuza;
Builder
Scripter arıyoruz.
DaynNight_ adlı arkadasla 2 haftadır üzerinde çalıştğımız server'ın önceki halini gormek istiyorsanız buyurun https://forum.gamer.com.tr/konu/alo...ar-emek-ticaret-jackpot-kasalar-efsun.347443/
benim önceden açtığım konu ise https://forum.gamer.com.tr/konu/yardimci-olursaniz-sevinirim-luetfen-okuyun.354929/

aradığımız nitelikler
kesinlikle olgun ve durust arkadaslar, verdiğim iki linkide baştan sona okumus olmalısınız.
Biraz ingilizceniz olmali ve en onemlisi bu birkac aylık değil uzun planlı bir proje ona göre kendinden emin ve iradesi güçlü arkadaşlar aramaktayız. Görüşme için skype adresi: mali.altun2 (lütfen mikrofonunuz olsun yazmak bir zulüm ve ses tonundan insan tanımak ekranda gordugumuz kelimelerden daha kolay bizim için)

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm,
Ben Gökhan 15 Yaşindayim Çorumun İskilip İlçesinde Yaşiyorum . 3 Yildir minecraft oynuyorum ve Her Gün Zevk Alarak Oynuyorum Son Zamanlarda Baya Bi Geliştim Ve Artk Serverlarda Spawnlar - Warplar yapmaya başladim son 1 ay içinder 7 yetki aldim bunlar : 2 baş admin 2 admin 3 builder ve serverlarinda yaptigim 7 spawndan 6 si begenildi tekinin begenilmeme sebebi ise o ilk yaptigim spawn olmasi :D
Neyse işte kardeşerim ben serveriniza yardimci olabilecegimi düşünüyorum ilgilenirseniz sevinirim

Selamun Aleyküm,
Ben Gökhan 15 Yaşindayim Çorumun İskilip İlçesinde Yaşiyorum . 3 Yildir minecraft oynuyorum ve Her Gün Zevk Alarak Oynuyorum Son Zamanlarda Baya Bi Geliştim Ve Artk Serverlarda Spawnlar - Warplar yapmaya başladim son 1 ay içinder 7 yetki aldim bunlar : 2 baş admin 2 admin 3 builder ve serverlarinda yaptigim 7 spawndan 6 si begenildi tekinin begenilmeme sebebi ise o ilk yaptigim spawn olmasi :D
Neyse işte kardeşerim ben serveriniza yardimci olabilecegimi düşünüyorum ilgilenirseniz sevinirim

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapmaya çalıştığın şey çok güzel, ben en son geçen sene denedim bunu senin gibi, yanımda duran insanlar yoktu, ekibi bırak, 1 tane işten anlayan bulamadım gerçek anlamda. Açık konuşmak gerekirse sana gelecek adamların %99'u fasa fiso olacağı için çok ümitlenme, fasa fiso derken olgun olmayan, ergenliğin etkisinde kalan, sürekli oyuncularla tartışan ya da çok lâbali olan, kalitesiz yapılar yapan, sunucu içerisinde diğer adminler veya yetkililerle public chatte profesyonellikten uzak konuşan ve özel mesaj atmayı bilmeyen, tek yönlü düşünen veya çocuksu tavırlar sergileyip diğer ekip üyelerine saygısızca davranıp hakaretler edebilecek türden olan fasa fisolardan bahsediyorum... Tek başıma denedim o da bayağı uzun sürdüğü için bir de sunucu içi satış yapmadığım için bir gelir söz konusu olmadı fakat insanlar eğlendi en azından. 2011'in başlarında ilk sunucumu açtım herşeyi tek başıma yaptım, farklı bir konsept vardı, teması da biraz fantastikti; herkes oyuna ilk girdiğinde karşısındaki tabelada yazan sorulara göre cevapların butonlarına tıklıyor ve 10-15 sorunun sonunda 4 oyuncu grubundan birine yerleştiriliyor. Her grubun farklı spawn'ı, farklı dünyası ve farklı özellikleri var fakat bir de ortak dünya var, orada arena var mesela ırk savaşları oluyordu her hafta vs vs... O zamanlar çok tutmuştu oyunun türkiyede oynayanı çok olmadığından en büyük sunucu bile 40 kişilikti fakat benim sunucu 70 kişi olmuştu, çok uzun sürmedi saçma sapan saldırılar vs oldu o zamanlar bu ddos olaylarından pek anlamadığımdan saldırı konusunda sıkıntı çektim ve dolayısıyla kapatmak zorunda kaldım ve bu gibi nedenlerden dolayı bir sonraki 8 sunucuyu yurt dışında açtım, çünkü oradaki insanların emeğe saygılarının olduğunu gördüm, premium sunucular açtığım için saçma sapan saldırılar olmuyordu, insanlar banlandığında bir daha geri gelemeyeceklerini bidiğinden son derece düzgün konuşarak dürüst bir şekilde oynuyorlardı oyunlarını, spawn'a wg koymadığım bir kaç sunucumda neredeyse bütün oyuncular kendi emekleriyle spawn'a birbirinden güzel pixel artlar yapmışlardı benim haberim bile yoktu zaten ilk gördüğümde yaşadığım ülkeyi sorgulattı bana ve bir kişi bile tutup spawn'ı bozmaya yeltenmemişti bu nedenden dolayı uzun süre yurt dışı ağırlıklı sunucu hazırladım, inglizcem de bu şekilde pekişti zaten dilci olduğum için hiç zorlanmadım, bu arada yaşım 21 ben de üniversitede Fransız Dili ve Edebiyatı okuyorum. Oturup tüm açtığım sunucuları saydım ve tam olarak 19 tane sunucu açıp kapadım bu güne kadar. Admin olarak katkıda bulunduğum sunucu sayısı zaten çok fazlaydı, kendi sunucum varken bile diğer birçok sunucunun kurucusuna yardım ediyordum her konuda, o zamanlar tabii böyle değildi, önüne gelen sunucu açmıyordu, olgun insanlardı kurucular genelde, kendi sunucusunda oynayanlara hakaret etmiyorlardı şimdiki gibi. Neyse... Konuyu toparlayacak olursak senin yanında ne kadar sürerse sürsün her türlü destek olarak bulunabilirim, yardımcı olabilirim her alanda, sadece oyun olarak da değil, her alanda... Skype'dan ekledim zaten "fourteendoctor" olarak görürsün. İyi günler dilerim, kendine dikkat et.

Son düzenleme: