Açıldı ResTLess Gamig Minecraft Server İp:ReStLessSurvivor.nitrado.net ts3ip: 95.173.173.119

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ReStLessSurvivor.nitrado.net

Sunucu Özellikleri:

• -Survival
  • 3GB RAM
  • 26 SLOT
  • DOS KORUMASı
  • -0 LAG GÜVENCESi
  • -3 GB RAM
  • - KOYLU TAKAS ve NORMAL MARKET Koylu Takas Yapım Asamasinda
  • -/vipbilgi yazarak bilgi edinebilirsiniz.

Sunucu Yetkililer:

Semih

SERVERDEN ÇEŞİTLİ GÖRÜNTÜLER

Bu Duvar Schematicdir biz yapmadık....

Kendi Yapımımz Nehir ova

Orman

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Nehir Ova Schematic Olduğu Çok Belli.
Çünkü baktığım zaman suda bir anda dümdüz bir düşüş görünüyor suyun içindeki toprakta.

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nehir Ova Schematic Olduğu Çok Belli.
Çünkü baktığım zaman suda bir anda dümdüz bir düşüş görünüyor suyun içindeki toprakta.
merhaba acaba sebebi düz dünyada yaptigimdan orata yapistirdigindan olabilirmi !

Kısa Bir Süre İçerisinde :)

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BurakTR'den alıntı bir paket'le, ne kadar ilerlersiniz bilemiyorum. Şuna deli oluyorum, EMEK verilmiş sunucu da değil de map'i alıntı Plugin Paket'i alıntı bi sunucu da oynuyorlar ya, Deliriyorum abi.

İsimsizKral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BurakTR'den alıntı bir paket'le, ne kadar ilerlersiniz bilemiyorum. Şuna deli oluyorum, EMEK verilmiş sunucu da değil de map'i alıntı Plugin Paket'i alıntı bi sunucu da oynuyorlar ya, Deliriyorum abi.
olum herşeye cevap yazıyon ne akdar eleştrici bi insansın tarık :D

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SEN kendini ne saniyorsun ! Biz amotor bir derver kurduk yaptiklarimizi Yapiroyuz İnternete girdim plugin paketi buldum yaptim bir amotor olarak tum scripler tam her seyi hazirmi yapmami istiyorsun sen nasil yobazsin teamapeak3 gel tartisalim

olum herşeye cevap yazıyon ne akdar eleştrici bi insansın tarık :D
Elimizden geldikce biseyler yapiyoryz haksiz elestiri yaptigini dusunuyorum ayrica bu camiada acemiyiz

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eğer pluginler vs. paylaşıldıysa sorun yoktur , çünkü yapımcısı insanlar kullansın diye yapıp paylaşmış. Emeğinin karşılığı olarakta kullanıyorlar neden sizi geriyor ?

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Sistemler hakkında bilgi bulunmuyor. Konuyu ortalayıp, düzenleyin. Buildlerin bazılarında schematic çok aşırı belli oluyor lakin bazı kısımlarını beğendim. Yeni şeyler eklenip geliştirilebilir.

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sistemler hakkında bilgi bulunmuyor. Konuyu ortalayıp, düzenleyin. Buildlerin bazılarında schematic çok aşırı belli oluyor lakin bazı kısımlarını beğendim. Yeni şeyler eklenip geliştirilebilir.

Tesekkurler ararigim seyleri soyluyoraunu nedstarkdan gorev alma filan yapicam :)

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ASASDASDASDDADSASD.
Tabii.Bende Minecraft'ın kodlarını yazdım,Notch benden baktı.

Ayrıca senin koyduğun o fotoğraf hiçbirşeyi kanıtlamıyor.
Teamspeak3 adresimize ugrarmisiniz

Ayrica o koydugum foto serverin dolu oldugunu gostermek icin siteye uptade ettim

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
TarıkMG Senin Sunucuyuda Gördük Kardeş
Benim sunucuyu görsen ne olacak ki? Sadece online sayımız az, gir bak bakalım öğle saatlerinde sor bakalım oyuncuya nasılmış sunucu. Sen daha iyisini yap görelim?? @TurkiyeNT 'e Soralım bir de, Bu sunucu mu kaliteli? Yoksa "LiveSurvival" 'mi?

bana burda

bana burda kürettirme teamspeak3 adresimize bgel konuşalım bu özgüvenle yaşın max 10 dur
Aynen 10. yaşımdayken bu kadar bilgili olmam inanılmaz değil mi. :) Boş insanlar, çöp sunucular.