Açıldı ResTLess Gamig Minecraft Server İp:ReStLessSurvivor.nitrado.net ts3ip: 95.173.173.119

OKANCTNGL

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler sw çöp köylütakas yok market yarım adminler adam kesiyo pluginler çalıntın ve çöp anti chat plugini mob keserken bile sizi kickliyo bosun agiripte emek vermeyin daha kali,teli sw ler var çöp tenekesi server burası bosuna oynadık o kadar

build %10 rezalet
plugin %-100 rezaletin dahada altı ne varsa

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server çöp diyen kişiler belli ki gereksiz post kasmak için gelmiş.
Her sunucu ilk başta kötü olabilir, hataları olabilir, alıntıları olabilir bunlar düzeltilebilecek durumlar.

Sunucuyu pek fazla iyi bulmadım lütfen geliştiriniz. Map, eklenti paketiniz size ait olsun lütfen. Kendinizi geliştirebilirsiniz.

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server çöp diyen kişiler belli ki gereksiz post kasmak için gelmiş.
Her sunucu ilk başta kötü olabilir, hataları olabilir, alıntıları olabilir bunlar düzeltilebilecek durumlar.

Sunucuyu pek fazla iyi bulmadım lütfen geliştiriniz. Map, eklenti paketiniz size ait olsun lütfen. Kendinizi geliştirebilirsiniz.
Demek ki sende post kasıyorsun, bi ara konumda böyle cirit atıyordun da. :) Ben en azından kendi paketimle başladım BurakTR ile değil. :)

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşalr biz Zaten restLess olarak 100-80 kişilik bir claniz kendi aramizda oynamak için açtık sizde gelin görün diye yaptım buraya yani gereksiz post atiyorlar

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Demek ki sende post kasıyorsun, bi ara konumda böyle cirit atıyordun da. :) Ben en azından kendi paketimle başladım BurakTR ile değil. :)
Tartışmaya gerek yok. Senin sunucun şu an burada konumuz değil. Burası başka bir sunucu reklam konusu.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semihclk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
zaten biz asıl İyi olduğumuz taraf Cs 1.6 bizim yaklaşık 4 tane serverimiz var... sizde gelin oynayin diye burada reklam yaptım

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Axi'nin serverinde sürünüp , oynayıp heveslenip server açarak kendinizi beğenmişlik yapmasanız güzel olur. Nede olsa burada ki arkadaşımız kendi serverini tanıtmış yani anlatamıyorum sizlere bu arkadaşımız server kurmuş kendisine ait olmayan pluginler kullansada yinede ona ait bir server burada benim serverim daha kaliteli bu çöp diyerekten siz hakaret etmiş oluyorsunuz.

Rapor edeceğim bu kişileri ve bu yorumumu üstüne alınan varsa alınsın yani karşı tarafı kışkırtıcak bir mesaj olabilir ama tartışma başlatmak istemiyorum.

:durt:

TitanSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler Güzel Konu Düzenine Önem Verilmemiş Sistemlerden Bahsedilmemiş Dışında Başarılı :şapka: