Acill bi bakın

hpg62

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar​

Bnde minecraft 1.4.2 war oyunumda too many items yükledim ve gatet sorunsuz çalışıyordu sonra timer yükledim yine bir şey olmadı ardından bi texture pack yükledim hiç hiçbir şey olmadı sonra kardeşim force update ye basmış
we bnim modlar giti. Ardından yine timber ve too many items yükledim siyah ekran hatası werio ilk başta gayet sorunsuz çalışıyordu ne yapabilirm Acilllllllllllllllllll

Saygılarımla

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bendede tale of kingdoms ı yükleyince seninki gibi siyah ekran veriyodu.Her haldi modlarda sorun var pek emin değilim.ama seninki bütüm modları aynanda yüklediğin için olabilir.

124mustik81124

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar tek yapmanız gereken modları yüklerken minecraft.jar ı winrar ile açmak ve META-INF olan dosyayı silmek ama diğer kardeş tale of kingdoms bendede olmuyor araştırıyorum bulursam sölerim

Nowaytr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oda olmazsa oyunu sil bida yükle sonra modları yükle %appdata%daki minecraft jarı winrar la yada 7ziple aç ve meta infi sil olay tamam :D

124mustik81124

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eğer survivalde güzel yada creative de güzel yapıların varsa .minecraft'a gir orda save var onun içindekileri kopyala oyunu sil birdaha yükle sonra onları saveye at eskisi gibi olur