ACİLLLL YARDIMM

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Samsung Galaxy S4 kullanıyorum. Ben baya bi zaman önce P.E. nin 0.6.1 versiyonunu apk olarak indirmistim biliyorsunuz cok eski bir versiyon simdi en yeni surumu indirecegim ewki map i de yedekleyecegim esku map i yeni oyuna tasirsam duzgun acilir mi ?
Ve de neler gerekir acilmasi icin ? (Yeniden apk indirecegim)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hiçbir sorun olmaz oyunun dosyalarını silmediğin sürece ayrıca internette apksi var :) ben forumda paylaşmıştım arşive alıdı :)

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar isteyene apk yi atabilirim ama apk da soyle bi sorun var ust surumu yuklemek icin alt surumu kaldirman gerekiyor ?

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Var apk oldugu icin oyle oluyor eskisini silip yenisini yuklemek gerekli[DOUBLEPOST=1377016387,1377016272][/DOUBLEPOST]Var apk oldugu icin oyle oluyor eskisini silip yenisini yuklemek gerekli

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam yarin deneyecegim bu arada P.E icin server map i yaptm upload edeyim mi daha bitmedi ama

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Naptım la :sırıtmak: sen skype a bile bakmıyorsun. :(

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

nasıl bakmıyorum telefondan zor oluyor tabletin kablosu bozuk şarjı yok, pc mersinde yazlıktayım şu an, kullandığım (şu an) laptopta da skype yok. zaten pek de iyi bir laptop sayılmaz. :( ona rağmen dün girdim skypeye

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sadece telefondan girdiğini yazmışsın ben bilmiyordum ki telefondan zor girdiğini :sırıtmak: tatile gittiğini de biliyordum ama bu kadar kalıcağını bilmiyordum neyse uzatmaya gerek yok konu uçmasın :sırıtmak:

peki zaten senin işlerin vardır yine iyi dorumlar :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Evet işlerim var çünkü bazı kişilerle uğraşmaya çalışıyorum !
Evet işlerim var çünkü araştırma yapıyorum !
Evet işlerim var çünkü server kurmaya çalışıyorum sırf legendlord seni ve beni o kadar heveslendirdiği için !
Eğer benle fazla uğraşmak istemiyorsan peki sen bilirsin

! ünlemler ne demek oluyor şimdi? kimlerle uğraşıyosun? seninle fazla uğraşmak istemediğimi kim söyledi? sen insanı uğraştıran bir insan değilsin bunu da mı unuttun? atara atar niye yapıyosun? dün sana telefondan girmenin zor olduğunu söylemiştim. Eğer sen benimle uğraşmak istemiyorsan sen bilirsin :) benim kimseyle derdim yok, seninle de yok :) iyi forumlar...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Konuyu kirlettik ama diyecek bir şey bulamıyorum. Derdin yoksa neden senin başka işlerin vardır felan diyorsun anında sattın gibi bir şey oldu yani

işlerin vardır çünkü blogla ilgili bu kötü bir şey mi oluyor? asıl ben sana diyecek bir şey bulamıyorum :(