Açılmış Olan OpSkyblock Serverimiz İçin Ciddi Alımlar Basladı!

iSerhatFearless

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni açılmış olan OPSkyblock serverimiz için (batihost) alımlarımız basladı.Bu serverde daha önce başka serverlerde görev yapmış kişilere öncelik tanıyoruz.
Alımlar:
Admin x1
Moderatör x2
Builder x3
Pluginer x1
Skripter x1
Rehber x2
BAŞVURU ŞARTLARI
-15 yaş ve üstünde olmalı.
-Daha önce başka bir serverde görev yapmış olmalı.
-Yeni gelen oyunculara (serverde sürekli olanlarada dahil) çok iyi,argo kullanmadan davranabilmeli.
-Yalan söylememeli.
-Görevini iyi yapmalı.
BAŞVURU FORMU
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:
Komut bilginiz?:
Komut bilginiz?(burası rehberler içindir):
Plugin bilginiz:
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:
Kaç yaşındasınız?:
Neden biz?:
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.

IYI GUNLER...

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:ADMİN çünkü tecrübem yeterince var ve serverlarda admin olarak çalıştım
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:konya craft(modertor oldum),macun server,norcy faction
Komut bilginiz?:%95
Plugin bilginiz:%90
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız? oyuncularla iyi geçinirim kanki bile oluruz :D
Kaç yaşındasınız?:16
Neden biz?:serverı birlikte çok iyi yerlere taşıma hedeflerim var
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.(benden bir tane var onun için hemen bulursunuz skype: cpt_kylha

Darkclash

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:ADMİN çünkü tecrübem yeterince var ve serverlarda admin olarak çalıştım
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:thefearles, powermc, (admin olarak) legendcraft (rehber olarak) daha fazla var ama sayamam :)
Komut bilginiz?:%95
Plugin bilginiz:%95
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınırsınız ? onla iyi geçinmeye çalışırım sorusu olursa cevaplarım
Kaç yaşındasınız?:19 ama mic yok :(
Neden biz?:serverı birlikte çok iyi yerlere taşıma hedeflerim var
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.(benden bir tane var onun için hemen bulursunuz skype: Ardaa-Intact Arda (LİVE OLARAK ATMADIM BENDEN 1 TANE VAR) BULAMAZSANIZ DAĞ RESİMLİ.

Pro_Builder47

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:ADMİN VEYA BUİLDER
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:Fury Craft - Fair Craft - Monster Craft
Komut bilginiz?skript,Pl Wg,We,Mrl %98
Plugin bilginiz:%89
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:Yardımcı Olurum Onları Servere alıştırmaya Çalışırım
Kaç yaşındasınız?:16
Neden biz? serveri Daha Yükseklere Taşımak Ve Adını Türkiyeye Duyurmak İstiyorum
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.can_oyunda47