Açılmıyor Açılmıyor Crash Crash Yeter :S

En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma minecraft yükledim açılmadı ve crash verdi.Ekran kartını falan SlimDrivers indirip güncelledim.Java da en güncel halinde şu an.Bunları yapınca oyuna girdi dün.Bugün açtığımda yine crash verdi.Pc açılmıyor ara sıra benim Başlangıç Onarma ile açmak zorunda kalıyorum bununla bi ilgisi var mı acaba?

Crash Report da bu ;

---- Minecraft Crash Report ----
// You should try our sister game, Minceraft!

Time: 29.05.2016 13:06
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.7.2
Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
Java Version: 1.8.0_91, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 52125608 bytes (49 MB) / 125042688 bytes (119 MB) up to 523501568 bytes (499 MB)
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.7.2
LWJGL: 2.9.0
OpenGL: --ERROR-- RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: --ERROR-- NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: --ERROR-- NullPointerException: null
Anisotropic Filtering: Off (1)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Format attıktan sonra temel olarak bazı programlar yüklemelisin. Windows güncellemelerini tam olarak yükle. Laptop kullanıyorsun. Laptopta oyun vb aşırı güç gerektiren şeyleri prize takılı iken yap. Grafik kartın AMD ise AMD Auto detect, Nvidia ise Nvidia GeForce Experience ile güncellemelerine bakabilirsin. İntel grafik kartın varsa intel driver update ile kontrol edebilirsin. Ek olarak javayı harici ekran kartına tanıtmalısın. Ekran kartı markanı buraya yaz sana nasıl ayar yapacağını gösteriyim.

En iyi cevaplar
0
Format attıktan sonra temel olarak bazı programlar yüklemelisin. Windows güncellemelerini tam olarak yükle. Laptop kullanıyorsun. Laptopta oyun vb aşırı güç gerektiren şeyleri prize takılı iken yap. Grafik kartın AMD ise AMD Auto detect, Nvidia ise Nvidia GeForce Experience ile güncellemelerine bakabilirsin. İntel grafik kartın varsa intel driver update ile kontrol edebilirsin. Ek olarak javayı harici ekran kartına tanıtmalısın. Ekran kartı markanı buraya yaz sana nasıl ayar yapacağını gösteriyim.

Ekran kartım kötü galiba: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burada driverları var en son değilse yükle. Sonra bir daha dene ek olarak windows 7 denetim masasında update en son güncellemelerini yap. Olmassa dediğin gibi o kart opengl desteği vermiyor.

En iyi cevaplar
0
Burada driverları var en son değilse yükle. Sonra bir daha dene ek olarak windows 7 denetim masasında update en son güncellemelerini yap. Olmassa dediğin gibi o kart opengl desteği vermiyor.

LoL için OpenGl desteği falan gerekiyor mu ? Gerekiyorsa LoL'u rahatça oynayabiliyorum ama minecraft sıkıntı.SlimDrivers'la ekran kartlarını güncellemiştim burdan yeniden indiriyim mi ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Slim driver gibi programlara güvenme. Burdan en sonu indir. Bu tarz programlar yanlış şeyler indirebiliyor. Ek olarak windows updateyi kesinlikle yap.

En iyi cevaplar
0
Slim driver gibi programlara güvenme. Burdan en sonu indir. Bu tarz programlar yanlış şeyler indirebiliyor. Ek olarak windows updateyi kesinlikle yap.
Tamam indiriyordum da şey dedi şimdi

Bu bilgisayarda,yüklemek üzere olduğunuz sürücünün daha yeni olan 8.15.10.2697 sürümü var.

Geçerli sürücünün üzerine,daha eski olan 8.15.10.1930 sürümünü yazmak istediğinize emin misiniz ?

Ne diyim?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tamam indiriyordum da şey dedi şimdi

Bu bilgisayarda,yüklemek üzere olduğunuz sürücünün daha yeni olan 8.15.10.2697 sürümü var.

Geçerli sürücünün üzerine,daha eski olan 8.15.10.1930 sürümünü yazmak istediğinize emin misiniz ?

Ne diyim?
Alla alla intelin sitesinde en güncel olarak bu sürümü gösteriyor. Kurmayın şimdilik. Alpemix indirip özelden bana yazarsanız bi bakıyım. Görmeden anlayamıyorum.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neyse bunu indirip taratın. Bu bulamıyorsa dediğim gibi formattan anlayan birine format attırn. Ek olarak tüm herşeyi güncellemesini söyleyin.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
opengl ekran kartıyla ilgili dediğim gibi ekran kartı sürücünü temiz kaldırıp bu program ile taratıp yeniden yükle.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın için doğru sürücüyü indirdiğinden emin ol ve sürücüyü güncellemek için hiçbir program kullanma ekran bağdaştırıcılarından güncelle windowsun kendi güncelleme aygıtı var zaten.