Açlık

qoLdStar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben youtubedeki videolarda gördüm adamların açlık barı yok yere düştüklerinde fln canları gidiyor yemek yediklerinde yemeğin açlık barını doldurduğu kadar can veriyor bu mod mu

AirRaid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben youtubedeki videolarda gördüm adamların açlık barı yok yere düştüklerinde fln canları gidiyor yemek yediklerinde yemeğin açlık barını doldurduğu kadar can veriyor bu mod mu
Mod olabilir.Bazı modlar öyle.Açlık barı olmuyor.Yemek yediğinde canı doluyor.Aslında bu modlar güzeldir.Videosunu çekmeyi düşünüyorum.:cool:

Arda Sönmez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
echo122 arkadaşlara yardım etmek istiyorum herzaman sen çıkıyorsun çok şükür yanılmışsın.Düzelteyim arkadaşım o bir mod değil eski versiyon yani beta ben sana vereyim linki ama eğer ben bütün sürümlere bakmak istiyorum dersen onun programı var.Ama 1 sürüm daha ileriye gidersen açlık barı gelir.O programın adını vereyim:Minecraft Version Changer.Ama bu programı kullanmak için minecraft'ın sürümlerinden birisinin yüklü olması gerekiyor.Minecraft version changeri şöyle kullanacaksın:zip'den dosyaları çıkar.Minecraft Version Changer'e gir.Versiyonu seç,change'ye bas unutma bunun için en az 1 minecraft versiyonunun yüklü olması gerekiyor.Bu arada ben versiyonu verdim onu başlat>çalıştır>%appdata%'ya atacaksın ama önce oradaki .minecraft klasörünü sil karışır.Herneyse ben linkleri veriyim:

minecraft açlık seviyesi ve yay germe barı olmayan versiyon:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AÇLIK ve YAY GERME ANİMASYONU YOK!.zip
minecraft version changer:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
VERSİON CHANGER.zip

O kadar upload ettim bir teşekkürü çok görme.

:)

qoLdStar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tşkler çok işime yaradı fkt be videoyun, egeyle minecraft videolarını izledim pickaxeleri fln nasıl tam görüntü yapıyorlar benimkiler yarım görünüyor?