Acrov İttifakı - Konudan ADV Map yapmayı planlıyorum ?!?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba değerli ve mübarek forum sakinleri bildiğiniz üzre işsiz birisiyim canım sıkıldı sıkıntıdan uzun uzun bir hikaye yazdım ancak amacım bu hikayeyi size bir Minecraft ADV map(Minecraft Macera Haritası) için uyarlayayıp daha mantıklı bir hale getirmek. 5-6 Bölüm sürebilecek bir Adventure map. Tabi ki minecrafta her olayı uyarlamak mümkün olmadığı için elimden geldiğinde bir şeyler yapıcam ilginiz için şimdiden teşekkürler. Tabi hepinizin kafası okumaya müsait değil biliyorum ama yine de anlatıcam özet sormayın. Bir de forumun yaş ortalaması büyük çoğunluk -13 olduğundan bu hikaye herkese zevkli gelmeyebilir onlar için ayrıca Cin ali tatilde falan yazabilirim.

Bütün olayları minecraft haritası olarak kafamda canlandırdım yapılmayacak bir yanı yok yakın zamanda wp ile bir vadi tasarımına başlıycam sadece.

Öncelikle okurken şunu aklınızdan çıkarmayın; Tüm olaylar kişiler ve tarihler kurgulamadır gerçekle bir bağlantısı yoktur.
Peter henüz 15 yaşındadır. Babası ve annesi yoktur. Peter ne babasının ne de annesinin neden öldüğünü biliyordur. Dedesinin yanında kalmaktadır. Dedesi Marcus zamanında kovulmuş bir generaldir. Peter yaşıtlarına göre oldukça yetenekli ve korkusuz bir çocuktur. Yıllarca ailesinin neden öldüğünü araştırmış ancak hiçbir ip ucu bulamamıştır. Dedesi bilmesine rağmen petere söylememiştir, bilmemesinin gerektiğini düşünmüştür.

----------- Sene 1513 (37 Yıl Önce) ------------
Simon zorba bir kraldır ve ülkesi işgal altındayken savunmak yerine ülkesini bırakıp kaçmıştır. Ülkesi ağır bir yenilgi almış ve çoğu toprağı işgal edilmiştir. Acrov, Varaien vadisi bölgesinde yaşayan ve krala karşı bir topluluk olan isyancıların lideridir. Kralın zorbalıklarına dur demeye cesaret eden tek insandır ve kendi gibi düşünen insanları bir ittifak altında toplamıştır. Ernould bu loncanın bir üyesi ve Acrov'in sağ koludur.
Acrov'in liderlik ettiği lonca ülkesini savunarak Varaien vadisine yakın olan tüm toprakları kurtarmıştır. Ancak Simon'un oğlu tekrar tahta geçmiş ve ordusuyla bu ittifakı dağıtmıştır. Bu ittifakla bağlantısı olan herkesi araştırıp öldürmeye başlamıştır. Artık bu ittifakın tüm üyeleri ülkeye yayılmış ve Kralın korkusundan kendi işlerine bakmaya başlamışlardır. Oğlu da Simon kadar zorba bir hükümdar olmuştur. Joseph artık yaşlanmış ve takatten kesilmiştir. Dağılmış olan bu ittifakın küllerinden yeniden doğmasını umut ederek liderlik vasfını Ernoulda vermiş ve ölmüştür. Kral, Ernould'un bu ittifakın liderliğini aldığını öğrenince yeni bir isyan çıkmaması ve tüm ülke insanlarının aklından "Joseph İttifakı" ismini silmek için ernouldu ve ailesini katletmiştir. Kral, bu isyan birliğinin adının duyulduğu her yerde kan çıkarmaya başlamıştır.

------------ Sene 1570 (Peter 20 Yaşında) --------
Peterin dedesi Marcus yaşlılıktan dolayı hastalanıp yatağa düşmüştür. Peter dedesi için çalışmakta ve evi geçindirmektedir. Bir gün her zamanki gibi eve döner, kilidi olmayan tahta kapıyı eliyle aralar ve "Dede sana en sevdiğin sebzeyi aldım lahana! Artık turşusunu yapabiliriz." der. Dedesi hiç tepki vermemiştir. Simon elindeki lahanayı yere atıp yanına gider ve dedesinin hareket etmediğini görür uyandırma çabaları sonuçsuzdur. Bir aynayı dedesinin burnuna tutar ve buğlanmadığını görünce artık nefes almadığına kanaat getirir dedesi artık ölmüştür. Ertesi gün tek başına defneder. Eve döndüğünde dedesinin her zamanki oturduğu koltukta bir kitap ayracı görür. Bu ayracı her zaman okuduğu "Acrov İttifakı" kitabının arasına koyardı ve o kitabı hiç elinden düşürmezdi. Daha sonra kitaplıkta o kitabı aramaya başlar alır ve okumaya başlar çok ilgisini çekmiştir sonuna kadar okur, günlerce..., haftalarca... daha sonra birden Peter'in evini kralın askerleri basar ve bu kitabı okuduğunu görürler Peter kapısında bu kadar kalabalık bir asker grubunu görünce dövüşmek yerine kaçmayı tercih eder kitabını da yanına alıp kaçar. Daha sonra tekrar tekrar okur her okuduğunda farklı bir ayrıntıya dikkat eder ama en çok ilgisini çeken karakter Ernould olmuştur. Çünkü dedesi Ernould'u anlatan tüm sayfaların köşesini kıvırmıştır. Ya dedesinin de dikkatini çeken Ernould'dur ya da bunu okuyacak olan torununa bir mesaj vermiştir. Daha sonra bir çiftlikte iyi bir Çiftçiye yardım için çalışıp karşılığında yiyecek ve yatak ihtiyacını karşılamaya başlamıştır. Yıllarca ernouldu düşünmüştür ve kitapta yazan "Kral Ernould'un" ailesini katletti yazısı hep dikkatini çekmiştir. Babası Ernould olabilir miydi? Dedesinin vermek istediği mesaj bu muydu? Dedesi böyle bir şey olsa bunu neden hiç söylememiş olabilir ki? Yoksa.. torununun da mı ölmesinden korkmuştur? Kahramanımız peter daha fazla şey öğrenmek için Varaien vadisine gider ve Adventure mapımız burada başlar.

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Joseph Smith geldi aklıma.. Mormonların kurucusudur.. Mormonluk dininin peygamberidir.. :) Hatta mormonluk kurulurken orada "Joseph İttifak"ı diye de bir şey vardı..

Lindsey'de bir mormon.. Ayrıca mormonizm modern bir din..

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Joseph Smith geldi aklıma.. Mormonların kurucusudur.. Mormonluk dininin peygamberidir.. :) Hatta mormonluk kurulurken orada "Joseph İttifak"ı diye de bir şey vardı..

Lindsey'de bir mormon.. Ayrıca mormonizm modern bir din..
Töbe abi dedim hiç bişeyle alakası yok kurgulama diye illa isim mi değiştireyim :D
Messi mi yapayım bu mudur yani Messi loncası mı olsun

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Töbe abi dedim hiç bişeyle alakası yok kurgulama diye illa isim mi değiştireyim :D
Yazdığımı tekrar oku.. Ben sana orada bir şey dedim mi? Sadece bana ne çağrıştırdığını söyledim.. Ne atar meraklısısınız bir şey yazmaya gelmiyorsunuz.. Hemen trip atıyorsunuz.. Tuhaf cidden..

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığımı tekrar oku.. Ben sana orada bir şey dedim mi? Sadece bana ne çağrıştırdığını söyledim.. Ne atar meraklısısınız bir şey yazmaya gelmiyorsunuz.. Hemen trip atıyorsunuz.. Tuhaf cidden..
Yazdığımı tekrar oku.. Ben sana orda atar yaptım mı? Sadece öyleyse forum halkının yanlış anlamaması için ismini değiştirmem gerektiğini söyledim... Ne kadar atar duymaya meraklısınız her şeyi atar olarak alıyosunuz cevaplanmaya gelmiyorsunuz.. Hemen trip atıyorsunuz.. Tuhaf cidden.. :/

Son düzenleme:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yazını beğenen tek kişi benim bence haritan tutmayacak (kesin tutar)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Adı Acrov İttifakı oldu (MmoRPG bir serverdeki karakterimin dedesiydi :/) ve güccük bir taglist ekledim -,-[DOUBLEPOST=1407752436,1407752402][/DOUBLEPOST]
Yazını beğenen tek kişi benim bence haritan tutmayacak (kesin tutar)
Tek başıma yapmıycam aslında hepsi plan ya bakılır işte yarım bıraktığım map sayısı yaptığım map sayısının 3 katı zaten :D[DOUBLEPOST=1407754519][/DOUBLEPOST]@AtomTR @Prospekt @Mantis11 @ColdFireTR @Vienicome @owen_1 @aklıllıminecraft @Schaffer79 @cbg2002 @ErdemSoykal @metaluk

Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşendim :3 Ayrıca skypetan senle yapcaz diyip burdan beni öyle normal etiketlemeler falan olmuyo hany <_<
Olm yapalım dedin mi ki ne bileyim burda kendi kendime gelin güvey olup Ataberkle mi yapıcaz diyim hadi işin varsa :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığımı tekrar oku.. Ben sana orda atar yaptım mı? Sadece öyleyse forum halkının yanlış anlamaması için ismini değiştirmem gerektiğini söyledim... Ne kadar atar duymaya meraklısınız her şeyi atar olarak alıyosunuz cevaplanmaya gelmiyorsunuz.. Hemen trip atıyorsunuz.. Tuhaf cidden.. :/
Editlemeden önceki yazdığınla şimdiki arasında çok fark var.. :(

Düşündüğünü anlatamama gibi bir sorun var sende.. Ayrıca başkalarının yazdığını kafanda kurguluyorsun.. Ben sana isim değiştir demediğim halde isim mi değiştireyim diye bana karşı cephe alıyorsun..

İleti atmadan önce 2 kere düşün sonra at..

Sadece öyleyse forum halkının yanlış anlamaması için ismini değiştirmem gerektiğini söyledim...
Evet düşündüğün bu olabilir ama yazdığınla alakası yok..

Ne kadar atar duymaya meraklısınız her şeyi atar olarak alıyosunuz cevaplanmaya gelmiyorsunuz..

Düşünce paylaşmaya gelmiyorsunuz hemen karşıdaki kişiyi yanlış anlıyorsunuz..

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Editlemeden önceki yazdığınla şimdiki arasında çok fark var.. :(

Düşündüğünü anlatamama gibi bir sorun var sende.. Ayrıca başkalarının yazdığını kafanda kurguluyorsun.. Ben sana isim değiştir demediğim halde isim mi değiştireyim diye bana karşı cephe alıyorsun..

İleti atmadan önce 2 kere düşün sonra at..

Evet düşündüğün bu olabilir ama yazdığınla alakası yok..

Düşünce paylaşmaya gelmiyorsunuz hemen karşıdaki kişiyi yanlış anlıyorsunuz..
Ne yani o düzenle butonu kullanılmamak için mi canım böyle istedi böyle yazdım ? Ne dediğini de anlamıyorum sen bi beni göz ardı edip çık git şu konudan gözünü seveyim :D[DOUBLEPOST=1407755201,1407754995][/DOUBLEPOST]Yok yani istiyorsan çok psikolojik muhabbetler yaparım ama yeri burası değil konumu kirletme ben ciddi biri değilim kişiliğimi çözen bir üye olduğunu sanmıştım çok ciddi düşünüyor ve olaylara realistik bakıyorsun bu benim suçum mu şimdi eğer onu gırgır geçiyormuşum gibi okusan öyle olurdu kendi düşüncelerini benim düşüncemmiş gibi yorumlayıp burda söylüyorsun ve sanki benim ima ettiğim şey oymuş gibi davranıyorsun

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yani o düzenle butonu kullanılmamak için mi canım böyle istedi böyle yazdım ? Ne dediğini de anlamıyorum sen bi beni göz ardı edip çık git şu konudan gözünü seveyim :D
Dediklerinin birbirini tutmadığını söylemeye çalıştım ama neyse..

Merak etme konuyu izlemeyi ta başta bırakmıştım ama sağ kenarda yeni iletilerde görünce tekrar girdim.. Orayada bakmıyacam.. Hadi kal sağlıcakla..

Ek:Forumda yazışıyoruz suratını görmüyorum.. Sence neden öyle anlaşılıyor olabilir?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerinin birbirini tutmadığını söylemeye çalıştım ama neyse..

Merak etme konuyu izlemeyi ta başta bırakmıştım ama sağ kenarda yeni iletilerde görünce tekrar girdim.. Orayada bakmıyacam.. Hadi kal sağlıcakla..
Hadi bb görüşmeyiz