Şu forumda tek 1000 konu yapan kişi benim.
Yapsanda önemli değil.
Şöyle bir ban yersin"Sebeb sunmama gerek yok 1000 konu açtın"
1000 Konunun 700 tanesi 2-3 Kelime yazılmış skin konusu olunca ve hepsini ard arda açmışsan
2.Hesabı açmana izin verdiklerine teşekkür etmen gerekir.
Yaparsam ?
7.Demen gerek herhalde.
Konularımı gereksiz olarak mı düşünüyorsun ?
Biri banlanınca bütün konuları arşive gider yani silinir.
O hesap sınırsız banlı ama konuları hala duruyor .
Neden mi ?
Forumu desteklediği için.
Googlede çoğu minecraft aramalarında benim konularım çıkıyor.
Buda adama ayrıca fena koyuyor.
bir şey bilmeden konuşma.[DOUBLEPOST=1379082786,1379082753][/DOUBLEPOST]
Owen düşmanım sayılırsın ama yapma.
Bak cidden uyarıyorum.
1* Konularının hepsi gereksiz evet çoğu alıntı 2-3 cümle yazmışsın ve neredeyse hepsinde google'de gözükmesi için tag koymuşssun buda bilinçli olarak yaptığın bir şey7.Demen gerek herhalde.
Konularımı gereksiz olarak mı düşünüyorsun ?
Biri banlanınca bütün konuları arşive gider yani silinir.
O hesap sınırsız banlı ama konuları hala duruyor .
Neden mi ?
Forumu desteklediği için.
Googlede çoğu minecraft aramalarında benim konularım çıkıyor.
Buda adama ayrıca fena koyuyor.
bir şey bilmeden konuşma
1* Konularının hepsi gereksiz evet çoğu alıntı 2-3 cümle yazmışsın ve neredeyse hepsinde google'de gözükmesi için tag koymuşssun buda bilinçli olarak yaptığın bir şey
2*Spam yapmanın cezası belli bunu bilmiyorsan sorun sende ki senin yaptığın spam 1-2 Dakikada 2-3 tane konu açmak bunu yapınca süresiz uzaklaştıracağını bile bile Taglar koymuşsun Kısaca kendi kuyunu kendin kazmışsın
Yönetici kadrosununda bunda hatası var ilk başladığın zaman uzaklaştırmaları gerekirdi seni
üzerine onlarca kez şikayet edildin ama sen devam ettin ve uzun bir süre uzaklaştırılmadın bunun neden olduğunu hala bilmiyorum.
Evet biri yasaklanınca konuları arşive kaldırılır
Konularının arşive taşınması gerektiğini bende düşünüyorum
Ama bunu yapmak zorundada değiller.
Kimse 1.000 Konu Açtı diye banlanmaz sen 1.000 Konuyu ardarda açtığın için ban yedin
Problemde o işte !
Benim spam yapma iznim vardı.
ercan'a ve craftman'a göstermiştim konularımı ve izin vermişlerdi.
Hatta ilk konularımda kelime bile yoktu.Ercan google'Ye çıkmamız için içinde en az bir cümle olması gerek demişti.O yüzden sonradan içine cümleler sıkıştırmıştım
Sana 1000 konu açarsan verceklerini sölediler ama skin konusu açtığın için vermediler.Sonrada 1000 konu açmayın verilmiyor gibi şeyler dediğin için banladılar.