TinecraftMurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Olmaz.Jdk 8 yüklenmiyor 7 kullansam bi sorun olurmu ?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün çekerim gece yüklemeye başlarım yani gece 1-2 gibi gelir.Bu arada 2. video ne zaman gelir
Bu sorumun cevabı ?Bi sorum daha craftbukkit demissin ben bukkit diye biliyordum craftbukkitmi indiriyim
İkiside aynı şey.Buradan indirebileceğin bukkit/craftbukkit sürümlerini bulabilirsin:Bu sorumun cevabı ?
2. bölüm ne zaman gelir? Videoya like attım.İkiside aynı şey.Buradan indirebileceğin bukkit/craftbukkit sürümlerini bulabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yukarıda cevapladım.2. bölüm ne zaman gelir? Videoya like attım.
Ben Yapmak İçin Değil Sadece Merakımdan İzliyorumÇaban hoş forumculara bir şeyler öğretmek istemen güzel fakat bence
Başkalarına bilgi verebilecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
O yazdığın eklenti çalışmaz. Eğer bunu biri yaparsa boşuna uğraşmış olur.
Çünkü "onEnabled" yada "onDisabled" diye bir metod yok. Senin oraya girmiş olduğun kod sadece bir void oluşturmaya yarıyor yani kod kısaltmaları. JavaPlugin kodu sadece o classın ana class olduğunu belirtir hepsi bu kadar neyi var o kodun o kadar uzatacak.
"onCommand" metodunu en basit bukkit metodlarından biridir ve sen 5 dakika boyunca bunu düzeltmeye uğraştın zaten. Ne yaptığından senin bile bir fikrin yokken izleyen arkadaşların ne anlamasını bekliyorsun. Ve eğer bunları öğreteceksen türkçe öğretmelisin. En azından yazarın bir türk olduğunu belli etmelisin "CommandSender gonderen, Command komut, vs.vs." gibi. Kod kısaltmalarını türkçe yapabilirsin veya kod atamalarını vs.
Bir diğer videonu çekmeden daha fazla bilgi edinmeni öneririm. Öğretmenlik zor iştir. Ve eğer sen bu şekilde arkadaşları yorarsan bu işten soğurlar.
Diğer videonda sakın acele etme. Kendini olabildiğince geliştir, öğren ve sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan çek videonu.