Adım Adım Plugin Yapımı | XenCoders

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jdk 8 yüklenmiyor 7 kullansam bi sorun olurmu ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bi sorum daha craftbukkit demissin ben bukkit diye biliyordum craftbukkitmi indiriyim

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu arada 2. video ne zaman gelir

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sağol. Zaten başka bir rehber izliyordum ama İngilizceydi. Teşekkürler. Umarım 10 bölüm çekip bırakmazsın.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Devamı Gelir İnş Takipteyiz :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iğğlamalı pauselamalı 26 dakikalık yeni bölüm geliyor.Arkadaki bass gürültüsü cabası.[DOUBLEPOST=1403219892,1403201651][/DOUBLEPOST]"Adım Adım Plugin Yapımı | Bölüm 2: Test Komutu Oluşturma ve Temel Metodlar" videosu gelmiştir.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çaban hoş forumculara bir şeyler öğretmek istemen güzel fakat bence
Başkalarına bilgi verebilecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
O yazdığın eklenti çalışmaz. Eğer bunu biri yaparsa boşuna uğraşmış olur.
Çünkü "onEnabled" yada "onDisabled" diye bir metod yok. Senin oraya girmiş olduğun kod sadece bir void oluşturmaya yarıyor yani kod kısaltmaları. JavaPlugin kodu sadece o classın ana class olduğunu belirtir hepsi bu kadar neyi var o kodun o kadar uzatacak.
"onCommand" metodunu en basit bukkit metodlarından biridir ve sen 5 dakika boyunca bunu düzeltmeye uğraştın zaten. Ne yaptığından senin bile bir fikrin yokken izleyen arkadaşların ne anlamasını bekliyorsun. Ve eğer bunları öğreteceksen türkçe öğretmelisin. En azından yazarın bir türk olduğunu belli etmelisin "CommandSender gonderen, Command komut, vs.vs." gibi. Kod kısaltmalarını türkçe yapabilirsin veya kod atamalarını vs.
Bir diğer videonu çekmeden daha fazla bilgi edinmeni öneririm. Öğretmenlik zor iştir. Ve eğer sen bu şekilde arkadaşları yorarsan bu işten soğurlar.
Diğer videonda sakın acele etme. Kendini olabildiğince geliştir, öğren ve sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan çek videonu.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çaban hoş forumculara bir şeyler öğretmek istemen güzel fakat bence
Başkalarına bilgi verebilecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
O yazdığın eklenti çalışmaz. Eğer bunu biri yaparsa boşuna uğraşmış olur.
Çünkü "onEnabled" yada "onDisabled" diye bir metod yok. Senin oraya girmiş olduğun kod sadece bir void oluşturmaya yarıyor yani kod kısaltmaları. JavaPlugin kodu sadece o classın ana class olduğunu belirtir hepsi bu kadar neyi var o kodun o kadar uzatacak.
"onCommand" metodunu en basit bukkit metodlarından biridir ve sen 5 dakika boyunca bunu düzeltmeye uğraştın zaten. Ne yaptığından senin bile bir fikrin yokken izleyen arkadaşların ne anlamasını bekliyorsun. Ve eğer bunları öğreteceksen türkçe öğretmelisin. En azından yazarın bir türk olduğunu belli etmelisin "CommandSender gonderen, Command komut, vs.vs." gibi. Kod kısaltmalarını türkçe yapabilirsin veya kod atamalarını vs.
Bir diğer videonu çekmeden daha fazla bilgi edinmeni öneririm. Öğretmenlik zor iştir. Ve eğer sen bu şekilde arkadaşları yorarsan bu işten soğurlar.
Diğer videonda sakın acele etme. Kendini olabildiğince geliştir, öğren ve sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan çek videonu.
Ben Yapmak İçin Değil Sadece Merakımdan İzliyorum :D Kendisi Doğru Yapsın Yeter :)