ADAKİT SKRİPTİ

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Oyunculara Adayı Açınca Yalnızca Ada Açtıklarınca 3 stack elmas blok ve 2 tane iron golem sp vermek istiyorum bir skript kodladım fakat /adakit komutunu girince sürekli alınıyodu. Sizlere Danışmak İstedim.. /adakit yazınca tane iron golem sp ve 3 stack elmas blok vermeyi nasıl sağlıycam... Şimdiden Teşekkürler...

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkcası bu tür bi sistem iyi bi sunucuda vardı size tavsiyem kendi sistemlerinizi geliştirmeniz hem herkezin bildiği ve doğru olan bir söz vardır ;
'' Taklitler aslını yüceltir ''

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun için skripte gerek varmı ? essentialstaki kitte bu sonucu veriyor ? skript yapıp makinayı zorlamana lüzum yok bence ?

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırsan istediğini bulabilir/yapabilirsin.
PHP:
command /adakit:
    trigger:
        {aldi.%player%} isn't set:
            set {aldi.%player%} to true
            give 192 diamond block to player
            execute console command "give %player% 52:99 2"
            send "&aKit alindi."
        else:
            send "&4Zaten kit almissin!"

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırsan istediğini bulabilir/yapabilirsin.
PHP:
command /adakit:
    trigger:
        {aldi.%player%} isn't set:
            set {aldi.%player%} to true
            give 192 diamond block to player
            execute console command "give %player% 52:99 2"
            send "&aKit alindi."
        else:
            send "&4Zaten kit almissin!"
Aslında Bu Konuda Skripte Gerek Yok Essentials Aynı Görevi Yapıyor. Zaten Skript Sunucunun Yükünü Fazlalaştıran Bir Plugin Kullanmanı Önermiyorum.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Aslında Bu Konuda Skripte Gerek Yok Essentials Aynı Görevi Yapıyor. Zaten Skript Sunucunun Yükünü Fazlalaştıran Bir Plugin Kullanmanı Önermiyorum.
Bende biliyorum skriptin sunucuyu yorduğunu, essentialsın aynı görevi gördüğünü.Ama koddan örnek alıp geliştirebilir, farklı şeyler yaratabilir veya essentials mesajlarını görmek istemiyordur.Gerisi kişinin seçimi.

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende biliyorum skriptin sunucuyu yorduğunu, essentialsın aynı görevi gördüğünü.Ama koddan örnek alıp geliştirebilir, farklı şeyler yaratabilir veya essentials mesajlarını görmek istemiyordur.Gerisi kişinin seçimi.
Peki ................................................

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim. Fakat Özenti Diyen Arkadaşa Bir Sözüm Olucak. Kısa Bir Süre Önce Sunucuma Oyuncu Gelmiyor İsimli Konu Açmıştım. O Konuya Cevap Olarak Skype Adresimden Bana Birkaç Öneri Geldi Önerilerden Biri adakiti yaparsan oyuncu gelir fakat vip spawner felan satamazsın olmuştu. Öneri Aylen Böyleydi Ben de Önerileri Uyguluyorum. Ayrıca Essentials Demiştiniz Essentials ile yapmak istedim fakat bu seferde benim kafam karışıyor...

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim. Fakat Özenti Diyen Arkadaşa Bir Sözüm Olucak. Kısa Bir Süre Önce Sunucuma Oyuncu Gelmiyor İsimli Konu Açmıştım. O Konuya Cevap Olarak Skype Adresimden Bana Birkaç Öneri Geldi Önerilerden Biri adakiti yaparsan oyuncu gelir fakat vip spawner felan satamazsın olmuştu. Öneri Aylen Böyleydi Ben de Önerileri Uyguluyorum. Ayrıca Essentials Demiştiniz Essentials ile yapmak istedim fakat bu seferde benim kafam karışıyor...
Kafanı Karıştıran Şey Ne ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Yapmayın, yapmayın.

Söyleyen doğru söylemiş, herkeze golem sp verirsen oyuncu çekersin..