Dostum konuda herhangi bir sistem göremedim hangi pluginleri kullanıyorsunuz acaba. Emek skyblock dediğiniz şeyin 5 yıl önceki skyblock'tan farkı yok.
Biraz uzun ama gerekli cevabı alırsın diye düşünüyorum.
Sunucudaki kasa sistemi:
-Parçacık
-Parça
-Kelime Oyunu
-Online Süresi
4 çeşit kasa anahtarı yapmaya yarayan özel eşyalar var. Kırıltaş kazdıkca parçacık verir. Belli bir sayıda parçacık gelince köylü takasdan parça alabilirsin.(oyuncu, skylord, vip)
Bu parçaların 2 tanesi sana kasa anahtarı verir ve bu anahtarla da kasa açıp çeşitli eşyalar kazanabilirsin.
Kelime oyunu 30 dakikada bir gelen bir rastgele rakam ve harfleri ilk yazan kişiye verilir. Yine belli bir sayıda toplardan parçaya çevirebilirsin.
Online süresi de 30 dakikada bir verilir. Oyuncular sunucuda durdukça. O da aynı şekilde bir miktar toplayıp parça alabilirsin.
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Bundan 4 yıl önceki skyblock evet emek skyblock diye geçiyor. Lakin şu an piyasayı op SB ler kapladığı için o emekçi kardeşlerimize hitaben kurulmuş bir sunucuyuz. Benim ünlü bir skyblock sunucusunda bu sunucuyu açmadan önce 2 yıllık bir skyblock geçmişim oldu. Tüm skyblock mekaniklerini biliyorum. Bildiklerimi de sunucuya yansıtarak kurdum zaten. Kendime ait her plugininin tek tek uyumunu ve Türkçeleştirmesi benimdir. Hiçbir yerden map olsun plugin olsun çalmadım Allah'a şükür. Burda tutup da benim emeğimi küçümsemeye hakkın yok dostum.
Emek skyblock da fazla sistem olursa skyblockun emeklik bir yönü kalmaz. Bu işin içinde 3 senedir varım. Her pluginin işlevini tek tek biliyorum.. Ve bir de konu tasarımından dolayı sistemler kısmına uzun uzun yaşamayacaktım. Kısa yazmak zorundaydım.