Adalar Siliniyor

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler öncellikle Selamun Aleykum dün bizim .json dosyaları istemsizce hata oluyor dün adamın adası silindi bunun yüzünden ben adasını nasıl geri getirebilirim ?

5000 Level adası vardı hata olusunca leveli gozukuyor ama is go yazınca adan yok diyor.

Yardım Ederseniz teşşekür ederim konu yanlış yerdeyse taşınsın

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu sunucu yönetiminde olmalıydı herneyse adama vip kit sünger falan verin 64 lük telafi için sünger 3k veriyorsa 6tane bişi verin telafi sonuçta hata sizin.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu sunucu yönetiminde olmalıydı herneyse adama vip kit sünger falan verin 64 lük telafi için sünger 3k veriyorsa 6tane bişi verin telafi sonuçta hata sizin.
Ben burada çözüm istiyorum öneri değil hatanın bizde olduğunu hemen nereden çıkarıyorsun ?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
.json dosyaları derken ne gibi dosyalar?
.json dosyalarını yenilemeyi deneyebilirsin belki sorunun çözülebilir.

Bunun haricinde adalar geri getirilmiyor diye biliyorum. Önceden serveri yedeklediysen belki olabilir.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adayı geri getirme gibi bir çözüm yok, ada açık açık silinmiş vip kit falan verin telafi edin.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
5000 seviyelik bir adam gitse istediğinizi verseniz gene gelmem o sunucuya :(
VIP kit ile falan telafi edilecek bir şey değil.

auctus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Daha önce bu tür sorunlar yaşadınız mı yoksa bu bir ilk mi? Alternatif çözüm olarak eklentiyi değiştirmeyi deneyin. Adayı geri getirme hakkında maalesef bir fikrim yok.