CroidNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Merhaba Arkadaşlar İsmim Umut Yaşım 18 , İstanbulda Yaşıyorum ve Minecraft ile ilgili 5.5 senelik bir araştırmam var bu araştırmanın sonucunda büyük sunucularda admin,Moderator ve farklı yetkililer alınma oranı çok az , çünkü yaş ortalaması genellikle ; 13,14,15 arası oluyor bende şu kanaatıma vardım bu sonuçlar doğrultusunda büyük sunucularda yer almak için yaşa değil üstün beyine sahip olmanız gerekiyor ne kadar üstün beyin o kadar büyük sunucu.. Her neyse ,
- Komut Bilgim Çok yüksektir ; WG,WE,BR,SPHERE,PYRAMID,MV,SKRIPT Tarzın'da Komut bilgilerim çok yüksektir.
- Plugin Bilgim Çok yüksektir. ; Multiverse Core , Authme , Essentials , Chestshop , Faction , ASkyblock , Tarzında Pluginler Hakkında bilgilerim çok yüksektir.
- Daha Önce ShardOfCraft , RagevasNW,UnioCraft Tarzında Büyük Sunucularda yetkili olmuş bulunmaktayım .
- Büyük Sunucu Arıyorum , sponsor olabilecek veya sunucusunda yetkili olabileceğim sunucu arıyorum elimde çok iyi bir skyblock sunucusu var kendisi görücek ve değerlendiricek .
- Büyük Sunucu Aramaktayım eğer yardımcı olabilecek büyük sunuculardan birisi varsa konuya mesaj atmayı unutmasın. şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için .
- Skype Adresim ; Semihveli25
Son düzenleme: