ADAM KİNK

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
a ah zurinqun beni araplara tanıtiy help
ayrıca ismim ömer :/ :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Benim Fransız arkadaşım var. TF2'de tanıştık mediciydim. Bonjour monjur anlaşıyoruz işte :p

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niyet edersiniz,Steam'den oyuna girersiniz.Amacınız ise bir Japon kız arkadaşı bulmaktır.Bulduğunuzu zanneder çok iyi anlaşırsınız fakat Polonyalı bir kız arkadaşınız olur ve onunla oyun oynayarak güzel vakit geçirirsiniz.Bir daha aynı şekil de niyet edersiniz fakat O gün bir şey yapamamışsınız.Ertesi gün bir de bakmışsınız ki bir Rus bayan size arkadaşlık isteği göndermiş.Şans çapraz çakıyor mübarek anlayamadım hala bunu ben. :(

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bikeresindede bana japonyadaki şirketteki bir çalışan bana istek göndermiş bi kabul ettim 2 gün sonra dedi japonca bişiler sonra i dont know mnow diyince ingilizceye döndü konuşması sonra işte yok ben müşteriniz değilim filan dedim adama japonyadan ne müşterisi olucam zaten :/ :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
﷼tersten yazma qeyff

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende yapancıı arkaaş istiyoomm .s

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen yaparsan Türkçe Katalanca karışık öğrenir ._.[DOUBLEPOST=1415197470,1415197390][/DOUBLEPOST]Benim de Alman bir arkadaşım vardı {Erkek} Ona Türk Serverlarındaki Lapiz Olayını falan anlattım.Sonra da @furkansahin1 den laf yedim
''TÜRK DEĞİLSİNİZ OLUM SİZ TÜRK DEĞİLSİNİZ TÜRK DÜŞMANLARI İPANA...'' :D

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde benim için şunu atarsan memnun olurum.

انه لعن لك على واحد مقرف جدا. Eren