on death:
if victim is a player:
execute console command "/money remove %player% 100
Send "<RED> Dovuste Galip Geldiginiz İcin 100TL'niz Alindi!" To player
if attacker is player:
execute console command "/money pay %player% 100
Send "<GREEN>Dovusu Kazandiginiz İcin Hesabinize 100TL Gonderildi!"
dostum acayip geciktin valla yapmaktan soğudum sadsasda başka türlüsünü yapıyom şimdiSadece 1 Teşekkür Yeter
Sunucunda kullandıysan ne mutlu bna
Kod:on death: if victim is a player: execute console command "/money remove %player% 100 Send "<RED> Dovuste Galip Geldiginiz İcin 100TL'niz Alindi!" To player if attacker is player: execute console command "/money pay %player% 100 Send "<GREEN>Dovusu Kazandiginiz İcin Hesabinize 100TL Gonderildi!"
WT*? la olm galip geliyosun ama para kaybediyosun ?Sadece 1 Teşekkür Yeter
Kod:on death: if victim is a player: execute console command "/money remove %player% 100 Send "<RED> Dovuste Galip Geldiginiz İcin 100TL'niz Alindi!" To player if attacker is player: execute console command "/money pay %player% 100 Send "<GREEN>Dovusu Kazandiginiz İcin Hesabinize 100TL Gonderildi!"
sadassdadsaWT*? la olm galip geliyosun ama para kaybediyosun ?
plugin ile yaparsa kasma olayı daha az olur ve kızıltaşlar yakınından fazla uzaklaşırsan işlev yapmaz ama plugin daima çalışır +1 rep !pleaseHiç plugin gerek yok Redstone ilede yapabilirsin çok basit.
sadasdasdasdsadasdöasjdklasjd 31 dolar tmm iyi inş. çalışır çalışıyor dimion death:
if victim is a player:
execute console command "/money remove %player% 31
Send "<BLUE> Sen kazandın ve 31 dolar aldın ahbap" To player
if attacker is player:
execute console command "/money pay %player% 31
Send "<YELLOW>Kazandığın için 31 dolar kazandın ahbap"
şeklinde yapabilirsin ayrıca bununla ilgili youtube de videolar bulunmakta bunun için pvp pluginini inceleyebilirsin!yardımım olduysa +1 rep!
Aynen 31 dolar Çalışacağından eminim olmaz ise pluginleri denesadasdasdasdsadasdöasjdklasjd 31 dolar tmm iyi inş. çalışır çalışıyor dimi
E sen benimkini editlemişsin?on death:
if victim is a player:
execute console command "/money remove %player% 31
Send "<BLUE> Sen kazandın ve 31 dolar aldın ahbap" To player
if attacker is player:
execute console command "/money pay %player% 31
Send "<YELLOW>Kazandığın için 31 dolar kazandın ahbap"
şeklinde yapabilirsin ayrıca bununla ilgili youtube de videolar bulunmakta bunun için pvp pluginini inceleyebilirsin!yardımım olduysa +1 rep!
E sen benimkini editlemişsin?
Savaşta galip geldiğiniz için paranız alındı ahahaSadece 1 Teşekkür Yeter
Aslinda oyunculari kizdirmak icin aıaıaı , adli oyuncuya 100tl verdiginiz icin tesekkurler . YazacaktımSavaşta galip geldiğiniz için paranız alındı ahaha
mob değil bu insan insanKillMoney kullanıyom tüm mobları ayarlarsın
yinede reklam yapıyorsun bizene senin yaptığın şeydenHerneyse DayZ icadıma bakmak isteyenler buraya
--> https://forum.gamer.com.tr/konu/redstonedan-dayz-bir-İlk-yenilikler-gelecektir-artık-İcat-gelmeyecek.212667/
(reklam sanmayın sadece yaptığım birşeyi göstermek istedim.)