Evet arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda
@adenzu54 'ün illüminati üyesi olduğunu çözmüş bulunmaktayım. Bu durum hepimiz için üzücü olabilir fakat bu işin başında kanıtlar var..
Şimdi
@adenzu54 'ün avatarına göz atıyoruz. Acaba ben de illüminati olabilir miyim o.0 (GÖZ atıyoruz dedim GÖZ GÖZ GÖZ GÖZ GÖZ..)
@adenzu54 'ün avatarında gördüğümüz gibi 3 adet hıyar var.. Bu hıyarlar neden 3 adet??? Çünkü üçgenin 3 kenarı var... Peki ya 666 ile bağlantısını bulabildim mi? Tabi ki de evet.. Bakın orada 3 tane hıyar var..
@adenzu54 'ün forum nickinin sonunda 54 var.. 54 çift bir sayı.. Çift sayı 2 tane demektir.. 3x2=6.. Bakın 6 çıkıyor.. Avatarında 3 tane hıyar var.. 3 tane 6 yan yana koyun 666 !
Şimdi de
@adenzu54 'nun namı değer gantır
@XectioNN 'un sayfasındaki paylaşıma gelelim..
Gördüğünüz gibi kırmızı içine alınmış 3 adet kutucuk var.. Bunun bağlantısı ne?? Üçgenin 3 kenarı var! Dıdıdıdııttt Hıyar illüminatiye mi çalışıyor! Daha bitmedi 3x3=6 kutucukların içinde 2 adet üye var.. [66] Adenzunun avatarı kırmızı etti 3 tane 6 yani 666..
Gördüğünüz gibi arkadaşlar kanıtladım adenzu illimünatiye çalışıyor.. Derhal cezalandırılmalı!!!!!!!!!!!!!!!!bir!!111!!!!bir!!
Şaka amaçlıdır