Adenzu54 İllimünati Üyesi Mi?

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hıyarrrrrrr Nasilllllll Olllllluuurrrrrrrr Illlllllllluuuuuuuuuuuuuuuciiiiii Seniii

İllucilere Ok Atarim

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda @adenzu54 'ün illüminati üyesi olduğunu çözmüş bulunmaktayım. Bu durum hepimiz için üzücü olabilir fakat bu işin başında kanıtlar var..
Şimdi @adenzu54 'ün avatarına göz atıyoruz. Acaba ben de illüminati olabilir miyim o.0 (GÖZ atıyoruz dedim GÖZ GÖZ GÖZ GÖZ GÖZ..)

@adenzu54 'ün avatarında gördüğümüz gibi 3 adet hıyar var.. Bu hıyarlar neden 3 adet??? Çünkü üçgenin 3 kenarı var... Peki ya 666 ile bağlantısını bulabildim mi? Tabi ki de evet.. Bakın orada 3 tane hıyar var.. @adenzu54 'ün forum nickinin sonunda 54 var.. 54 çift bir sayı.. Çift sayı 2 tane demektir.. 3x2=6.. Bakın 6 çıkıyor.. Avatarında 3 tane hıyar var.. 3 tane 6 yan yana koyun 666 !
Şimdi de @adenzu54 'nun namı değer gantır @XectioNN 'un sayfasındaki paylaşıma gelelim..

Gördüğünüz gibi kırmızı içine alınmış 3 adet kutucuk var.. Bunun bağlantısı ne?? Üçgenin 3 kenarı var! Dıdıdıdııttt Hıyar illüminatiye mi çalışıyor! Daha bitmedi 3x3=6 kutucukların içinde 2 adet üye var.. [66] Adenzunun avatarı kırmızı etti 3 tane 6 yani 666..
Gördüğünüz gibi arkadaşlar kanıtladım adenzu illimünatiye çalışıyor.. Derhal cezalandırılmalı!!!!!!!!!!!!!!!!bir!!111!!!!bir!!

Şaka amaçlıdır :)

yanlız 2 hıyar 4 dilim var 2+4=6 hıyarın yarısı = 3 üçgenin 3 kenarı var
half - life 3 confirimed

Resimde 6 tane hıyar var
=

DOTA 2

yeni bir fotonun zamanı geldi bence

Zrve Tk Kişlk Tam Mı
Siz hala ifşa. Bn onu ye(n)dim bikere Tmm mı .s
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.