Adfly bot a ihtiyacim var (sebep içeride)

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Torrent kullanmak istemiyorum trojan gibi virüsler bilgisayari boza bilir şimdiki işimdende steamda kullanacak para kalmiyor.
Konuyu uzatmadan THT de bile bot aradim ama onlar eskiydiler ve coktan yararsiz hale gelmişlerdir
Bana çalişdığı garanti olan bot Lazım.
Yardım eden herkesten Allah razı olsun

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olsa tüm herkes zengin olurdu değilmi kimse çalışmazdı işe giden olmazdı ?

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmkansız değil , daha 1 sene önce araştıran bulan kullanıyordu , şimdi paralı yaptılar diye biliyorum.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olsa tüm herkes zengin olurdu değilmi kimse çalışmazdı işe giden olmazdı ?
Aslinda öyle değil
Bot sadece kolay kismi zor kismiysa yaklaşik 100 tane proxy bulmak.
Bu yuzden herkes bunu kullanmiyor ve günde 30$ kadar meblağ vermiyor daha az veriyor ama tam olarak bilmiyorum. Bu yanliş bişeymiş gibi konuşman da garip birinin malıni çalmiyorum birinin hakkina geçmiyorum birine zarar vermiyorum.
Bunu sadece steamdan oyun satin almak icin yapmak istiyorum belirttiğim gibi işimden gelen parayla eve maddi açidan katkida bulunuyorum eve gidicek parayi steama harcayamam vicdanım izin vermez

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin hakkina girmediğinden eminmisin ? Örnek olarak ben iste calisiyorum sende calisiyosun ama ben yük tasiyorum sen sadece diziyosun ama benden fazla para aliyosun bu açıdan baktığında bu işi yapan emegiyle yapıp parasini alanlarin hakkina girmis oluyosun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin hakkina girmediğinden eminmisin ? Örnek olarak ben iste calisiyorum sende calisiyosun ama ben yük tasiyorum sen sadece diziyosun ama benden fazla para aliyosun bu açıdan baktığında bu işi yapan emegiyle yapıp parasini alanlarin hakkina girmis oluyosun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi insaat veya matket gibi yerlerde zaten hep boyleydi
Kimin ne kadar maaş alacagini devlet veya patron belirler ama bu konunun benim bahs ettiyim şeyle alakasi yok ve evet birnin hakkina girmedigime eminim