İlerleyen videolarda aciklama yaptim. PlanetMinecraft'ta paylastigim icin Turkce yerine İngilizce yazmayi tercih ettim.gelde sinirlenme hayla texture pack isteyen var off konuda hepsi var zaten niye göremediniz anlamıyorum kimseyi savunduğum yok avukatlık ta yapmıyorumda şakamısınız gerçekten herhalde şaka yapılıyor -1 :lanet:
neyse gerçekten süper olmuş fakat hastanenin içindeki odalarda room1,2,3 vs. yazmışsınya niye türkçe değil![]()
Ayrıca hâla hâlaya hayla diyen var.gelde sinirlenme hayla texture pack isteyen var off konuda hepsi var zaten niye göremediniz anlamıyorum kimseyi savunduğum yok avukatlık ta yapmıyorumda şakamısınız gerçekten herhalde şaka yapılıyor -1 :lanet:
neyse gerçekten süper olmuş fakat hastanenin içindeki odalarda room1,2,3 vs. yazmışsınya niye türkçe değil![]()
Benim amacım kendimi kanıtlamak değil, bu tarz ayrıntıları önemsemiyorum. Ayrıca herkesin ayı veya haçı kendine diyelim..süper ama keşke kızıl haç yerine kızıl ay yapsaydın hilal yapmak daha zor olduğu için pro olduğun daha çok belli olurdu
Teşekkürler :yemek:Adam Pro çalışmış :sırıtmak: Gerçekten beğendim özellikle texture packin map'e katığı tad ayrı :sırıtmak:
Teşekkürler.Süper olmuş hayatımda gördüğüm en güzel yapılardan biri minecraftta ilk defa hastane görüyorum orası ayrı bişeyde![]()