Adını Bilmedihim Plugin

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Plugin Vardı adını unuttum kağırt a sag tıklayınca istedihimiz bir yere teleport oluyordu
+
bide boss kulesi yapmak istiyorum 4 5 kat 10 tane isteket kesince bir üst kata cıkmasını istiyorum 3 üncü kata cıkması için ne biliyim 10 tane blaze kesmesini istiyorum bunu nasıl yapa biliriz

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
skriptle dediklerin çok kolay bir şekilde yapılabilir ama yapmaya üşeniyorum {kule.%player%} şeyini kuleye geldiğinde 1 e setlersiniz her iskelet öldürdüğünde 1 tane {ik.%player%} eklersiniz öldüğünde 0 a set lersiniz eğer ik 15 olursa bir üst kata ışınlanır kağıtda çok kolay ben şu an uğraşamıyorum ama ben yapılması gerekenleri özetledim skript bilen biri daha doğrusu parantez işlerini bilen birisi bunu çok kolay bir şekilde yapabilir boolean mı ne o işte

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
kardeşim sen bu konuyu kapat skript konusunda aç bence.
ben bile bunun için pluginle uğraşmam

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Plugin Vardı adını unuttum kağırt a sag tıklayınca istedihimiz bir yere teleport oluyordu
+
bide boss kulesi yapmak istiyorum 4 5 kat 10 tane isteket kesince bir üst kata cıkmasını istiyorum 3 üncü kata cıkması için ne biliyim 10 tane blaze kesmesini istiyorum bunu nasıl yapa biliriz
Bizim Sunucumuzda aynısı bulunmakta acaba ordan mı gördün Çok ama çok uyuşuyorlar