Merhaba arkadaşlar öncelikle Admin , Builder , Vip Gibi grupları yapmakla başlıyalım:
Öncelikle groupmanager yüklü olmalıdır.
Adım 1:/mangadd (grup adı:admin,builder vs.) şeklinde grubu açıyoruz.
Adım 2:Açtığımız gruba (admin dışında)tüm normal oyuncu yetkilerini veriyoruz.
Adım3:basitçe yetki vermek:/mangaddp Builder(yani grup adı) essentials.fly bu şekilde /fly komutunu kullanma yetkisi vermiş olursunuz.
Adım 4: Prefixleri ayarlamak:/mangaddv Builder prefix &3ServerAdı&1Builder_&5 Şeklinde yapabiliriz.Eğer adım 4deki gibi yaparsak builderin ismi soyle gozukucektir.[ServerAdı(SarıRenkİle)]Builder_(mavi renk ile)OyuncununAdı(MorRenkİle)
İsim değiştirmek
rengarenk yapmak)
Üstteki gibide yapabilirsiniz ama sadece prefix ve susses lar değişebilir o yüzden:
/nick OyuncuAdı YeniOyuncuAdı
Örnek Olarak
/nick Oyuncuadı &1O&2y&3u&4n&5c&6u&7A&8d&9ı şeklinde yaparsanız rengarenk bir isminiz olur.
Şimdi sırada market:
Bir tabelaya:
Market
1(1 satıcağınız item sayısı oluyor)
B 500:250 S(B harfi alım,S harfi satım)
Diamond yada 264(itemin adı veya kodu)
Bu şekilde market i yapmış oluyoruz.
işinize yaradıysa beğenmeyi unutmayın.
Öncelikle groupmanager yüklü olmalıdır.
Adım 1:/mangadd (grup adı:admin,builder vs.) şeklinde grubu açıyoruz.
Adım 2:Açtığımız gruba (admin dışında)tüm normal oyuncu yetkilerini veriyoruz.
Adım3:basitçe yetki vermek:/mangaddp Builder(yani grup adı) essentials.fly bu şekilde /fly komutunu kullanma yetkisi vermiş olursunuz.
Adım 4: Prefixleri ayarlamak:/mangaddv Builder prefix &3ServerAdı&1Builder_&5 Şeklinde yapabiliriz.Eğer adım 4deki gibi yaparsak builderin ismi soyle gozukucektir.[ServerAdı(SarıRenkİle)]Builder_(mavi renk ile)OyuncununAdı(MorRenkİle)
İsim değiştirmek
Üstteki gibide yapabilirsiniz ama sadece prefix ve susses lar değişebilir o yüzden:
/nick OyuncuAdı YeniOyuncuAdı
Örnek Olarak
/nick Oyuncuadı &1O&2y&3u&4n&5c&6u&7A&8d&9ı şeklinde yaparsanız rengarenk bir isminiz olur.
Şimdi sırada market:
Bir tabelaya:
Market
1(1 satıcağınız item sayısı oluyor)
B 500:250 S(B harfi alım,S harfi satım)
Diamond yada 264(itemin adı veya kodu)
Bu şekilde market i yapmış oluyoruz.
işinize yaradıysa beğenmeyi unutmayın.